Eze uudiskohde Prestige View

Eze uudiskohde Prestige View
Eze uudiskohde Prestige View
Eze uudiskohde Prestige View
Eze uudiskohde Prestige View
Eze uudiskohde Prestige View
Koko 41-89 m² Terassi / Parveke 7-104 m2 Energialuokka A-B

Ominaisuudet

Erinomainen kuntoHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetIlmansuunta: kaakkoIlmastointiKävelymatka palveluihinKuntosaliMerinäkymäParkkipaikka maan allaPatikointiRauhallinen sijaintiTennisUima-allas

Kohteen kuvaus

– Laadukas taloyhtiö kävelymatkan päähän kylältä
– Uima-allas ja merinäkymiä
– Arvio valmistumisesta: loppuvuonna 2022

Nizzan ja Monacon väliin, rauhalliselle paikalle, kävelymatkan päähän Ezen kuuluisasta vanhasta kaupungista, on rakenteilla korkeatasoinen taloyhtiö Prestige View. Ezen keskiaikainen kylä on yksi Rivieran kauneimmista nähtävyyksistä, jossa kapeiden kujien varsilla pikkuputiikit ja taiteilijoiden galleriat ihastuttavat, ja jonka korkeimmalla huipulla sijaitseva eksoottinen puutarha hurmaa kulkijan. Peruspalvelut ja jopa kaksi luksustason hotellia ja ravintolaa sijaitsevat kylällä, jonne on taloyhtiöstä matkaa n. 500 m. Kuntosali ja tenniskentät sijaitsevat n. 400 metrin päässä. Monacoon ajaa n. 15 minuuttia ja Nizzan lentokentälle n. 30 minuuttia. Yhtiön viereltä kulkevalla bussilla pääsee kätevästi Nizzaan.

Prestige View tulee olemaan kaksi, ranskalaisittain 2-kerroksista rakennusta ja 34 asuntoa käsittävä taloyhtiö, jonka monista asunnoista aukeaa upeat näkymät kohti Ezen kylää ja merta. Luonnonsuojelualueen naapuriin ja monien patikointireittien lähelle valmistuva taloyhtiö sulautuu maastoon kauniisti, ja sen uima-allasta ympäröivään puutarhaan istutetaan välimerellisiä kasveja, kuten oliivipuita ja sypressejä.

Prestige View’n huoneistot ovat 2-4 huoneen asuntoja, joita on saatavuuden mukaan mahdollista yhdistää toisiinsa. Kaikilla asunnoilla on parveke tai oma piha. Asuntojen pääilmansuunta on kaakko ja monista asunnoista näkyy meri. Oleskelutilat ovat avarat ja suuret ikkunat tuovat asuntoihin paljon valoa. Asunnot varustellaan korkeatasoisilla materiaaleilla ja rakentamisessa noudatetaan uusimpia laatustandardeja. Asunnot lämpenevät ja viilenevät ilmalämpöpumpulla, lämmin vesi tuotetaan keskitetysti, kaikki ikkunaluukut toimivat sähköisesti, asunnoista on videopuhelinyhteys alaovelle, autopaikat sijaitsevat maan alla, autohallin ovi aukeaa kaukosäätimellä, hissi kulkee kaikkiin kerroksiin, portaikon valaistus toimii liiketunnistimella ja asunnon ovi lukkiutuu useampaan pisteeseen. Kylpyhuoneet kalustetaan valmiiksi, mutta keittiön koneet ja kalusteet jokainen asukas valitsee erikseen omien mieltymystensä mukaan. Tämä rakennuttaja tarjoaa mahdollisuuden ostaa keittiöpaketin, jonka ansiosta keittiö voidaan asentaa jo ennen asunnon luovutusta.

Jäljellä olevat asunnot

Kerros Asunto Asuinala m²  Terassi / Piha m² Ilmansuunta Merinäkymä Hinta *)
0. 2h + k 43 13 + 29 kaakko pilkahdus 365 000
2. 2h + k 43 8 kaakko kyllä 372 000
1. 2h + k 43 7 kaakko kyllä 379 000
1. 3h + k 76 17 kaakko pilkahdus 544 000
*) Huom! Autopaikka maan alla 25 000 – 33 000 €. Keittiön koneet ja kaapit ostetaan erikseen.

 

Kartta

Kohteen sijainti on suuntaa-antava.