Yrityksemme

Habisol on syntynyt aidosta halusta auttaa suomalaisia nauttimaan elämästä Etelä-Ranskassa omasta asunnosta käsin. Habisol on Suomessa rekisteröity ja Ranskassa tunnustettu kiinteistönvälitystoimisto, joka on erikoistunut asuntokauppaan Ranskan Rivieralla.

Autamme ostajaa löytämään toiveidensa mukaisen asunnon seudun laajasta tarjonnasta ja selviytymään 2-3 kuukautta kestävästä, satoja sivuja ranskankielisiä asuntokauppaan liittyviä dokumentteja käsittävästä paperityöstä sekä tilaamaan juuri oikeat, prosessissa vaadittavat todistukset.

Autamme myyjää löytämään ostajan asunnolleen, tilaamaan oikeat, kaupanteossa tarvittavat dokumentit sekä ymmärtämään, mihin papereihin nimensä laittaa.

Olemme tukena asuntokaupan joka vaiheessa ja läsnä myös kaupan syntymisen jälkeen. Toimimme yhteistyössä paikallisten kiinteistönvälittäjien ja rakennuttajien kanssa. Meillä on yli 20 vuoden asumis- ja työskentelykokemus Ranskan Rivieralta. Palvelemme sekä Suomessa että Rivieralla. Olemme suomalainen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) ja meillä on valtuudet toimia kiinteistönvälittäjänä Ranskassa (Carte Professionnelle).

Habisol on tukenut suomalaisia ranskalaisessa asuntokaupassa vuodesta 2005 alkaen, jolloin Rivieran Suomi-seuran sihteerinä toiminut ja seudulla pitkään asunut Pirkko Heng sai paljon kyselyitä asunnon oston hankaluudesta. Samaan aikaan Suomessa asuva tytär, Pauliina Heng, kaipasi uusia työhaasteita ja haikaili töihin Rivieralle. Perheen isä, Rivieran Sophia Antipoliksen teknologiapuistossa uran tehnyt Petteri Heng keksi idean ja naiset polkaisivat toiminnan pystyyn. Petteriä tarvittiin pian mukaan kiireapulaiseksi.

Kysynnän yhä kasvaessa Timo Hakola ja Marimiina Pykälistö liittyivät tiimiin ja veivät yrityksen toiminnan uudelle tasolle. Syksyllä 2017 Pirkko ja Petteri Heng siirtyivät nauttimaan eläkepäivistä Rivieralla, mutta Habisolin toiminta jatkuu normaalina Pauliinan johdolla ja seudun parhaiden yhteistyökumppaneiden lisävoimin.

Pauliina Heng

Pauliina on Habisolin perustaja ja toimitusjohtaja. Intohimo Ranskan Rivieraa kohtaan ja kaipuu viettää seudulla aikaa ajoivat Helsingin kauppakorkeakoulusta valmistuneen yritysjuridiikan KTM:n ja sopimusasiantuntijana työskennelleen nuoren naisen yrittäjäksi vuonna 2005. Rakkaus Rivieraan syttyi jo lapsena, isän ensimmäisellä työkomennuksella 1980-luvulla. Pauliinan koti on perhesyistä Suomessa, mutta Habisolin kautta Rivieran tunnelma on läsnä päivittäisessä elämässä ja tiivis yhteys alueeseen säilyy. ”On upea työ voida auttaa mukavia asiakkaita toteuttamaan unelmansa ja samalla tarttua ranskalaisen asuntokaupan joka kerta yllättäviin haasteisiin.” Pauliinalla on kiinteistönvälittäjän pätevyydet sekä Suomessa että Ranskassa.

Timo Hakola

Timo on koulutukseltaan kääntämisen ja tulkkauksen FM. Matkaoppaan työ on vienyt Timoa Aasiasta Afrikkaan, mutta Ranskan Rivieran kiehtova ilmapiiri, Provencen värit, valot ja upea luonto koituivat kohtaloksi. Timon koti on ollut Nizzassa jo yli 20 vuotta. Kyky ratkaista matkustajien ongelmia, toteuttaa heidän toiveitaan ja kertoa Rivierasta monipuolisesti ovat tärkeitä taitoja myös palveltaessa asunnonetsijöitä.  ”Asunnon hankkiminen Ranskasta on löytöretki upeaan kulttuuriin, riemua rajojen rikkomisesta ja arkipäiväisistä onnistumisista. Jokainen Rivieralla vietetty hetki on laatuaikaa elämässä”.

Marimiina Pykälistö

Marimiina on koulutukseltaan viestinnän VM ja luontaisravintoterapeutti. Useat vuodet toimittajana, tiedottajana ja yrittäjänä ovat tehneet Marimiinasta järjestelmällisen, tehokkaan ja luotettavan työntekijän, joka nauttii sosiaalisuudesta, uusista kohtaamisista ja haasteellisista projekteista. Habisolissa Marimiina vastaa myynnin tuesta ja markkinoinnista. Rivieralle Marimiinan toi alunperin vahinko. Pian se muuttui rakkaudeksi leutoa ilmastoa, värikylläistä ja vaihtelevaa luontoa sekä alueen kansainvälistä ja elämäniloa pursuvaa tunnelmaa kohtaan.

Suomen Vahvimmat