Yrityksemme

Habisol on syntynyt aidosta halusta auttaa suomalaisia nauttimaan elämästä Etelä-Ranskassa omasta asunnosta käsin. Habisol on Suomessa rekisteröity ja Ranskassa hyväksytty kiinteistönvälitystoimisto, joka on erikoistunut asuntokauppaan Ranskan Rivieralla.

Autamme ostajaa löytämään toiveidensa mukaisen asunnon seudun laajasta tarjonnasta ja selviytymään 2-3 kuukautta kestävästä, satoja sivuja ranskankielisiä asuntokauppaan liittyviä dokumentteja käsittävästä paperityöstä sekä tilaamaan juuri oikeat, prosessissa vaadittavat todistukset.

Autamme myyjää löytämään ostajan asunnolleen, tilaamaan oikeat, kaupanteossa tarvittavat dokumentit sekä ymmärtämään, mihin papereihin nimensä laittaa.

Olemme tukena asuntokaupan joka vaiheessa ja läsnä myös kaupan syntymisen jälkeen. Toimimme yhteistyössä paikallisten kiinteistönvälittäjien ja rakennuttajien kanssa. Meillä on yli 20 vuoden asumis- ja työskentelykokemus Ranskan Rivieralta. Palvelemme sekä Suomessa että Rivieralla. Olemme suomalainen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) ja meillä on valtuudet toimia kiinteistönvälittäjänä Ranskassa (Carte Professionnelle).

Habisol on tukenut suomalaisia ranskalaisessa asuntokaupassa vuodesta 2005 alkaen, jolloin Rivieran Suomi-seuran sihteerinä toiminut ja seudulla pitkään asunut Pirkko Heng sai paljon kyselyitä asunnon oston hankaluudesta. Samaan aikaan Suomessa asuva tytär, Pauliina Heng, kaipasi uusia työhaasteita ja haikaili töihin Rivieralle. Perheen isä, Rivieran Sophia Antipoliksen teknologiapuistossa uran tehnyt Petteri Heng keksi idean ja naiset polkaisivat toiminnan pystyyn. Petteriä tarvittiin pian mukaan kiireapulaiseksi.

Kysynnän yhä kasvaessa Timo Hakola ja Marimiina Pykälistö liittyivät tiimiin ja veivät yrityksen toiminnan uudelle tasolle. Syksyllä 2017 Pirkko ja Petteri Heng siirtyivät nauttimaan eläkepäivistä Rivieralla, ja syksyllä 2018 veri veti Timon takaisin matkaoppaan rooliin kiertämään Rivieraa ja maailmaa, mutta Habisolin toiminta jatkuu normaalina Pauliinan johdolla ja Anu Mustosen sekä seudun parhaiden yhteistyökumppaneiden lisävoimin.

Pauliina Heng

Pauliina on Habisolin perustaja ja toimitusjohtaja. Intohimo Ranskan Rivieraa kohtaan ja kaipuu viettää seudulla aikaa ajoivat Helsingin kauppakorkeakoulusta valmistuneen yritysjuridiikan KTM:n ja sopimusasiantuntijana työskennelleen nuoren naisen yrittäjäksi vuonna 2005. Rakkaus Rivieraan syttyi jo lapsena, isän ensimmäisellä työkomennuksella 1980-luvulla. Pauliinan koti on perhesyistä Suomessa, mutta Habisolin kautta Rivieran tunnelma on läsnä päivittäisessä elämässä ja tiivis yhteys alueeseen säilyy. ”On upea työ voida auttaa mukavia asiakkaita toteuttamaan unelmansa ja samalla tarttua ranskalaisen asuntokaupan joka kerta yllättäviin haasteisiin.” Pauliinalla on kiinteistönvälittäjän pätevyydet sekä Suomessa että Ranskassa.

Anu Mustonen

Anu on asunut Ranskassa jo yli 30 vuotta, joista suurimman osan ajasta Ranskan Rivieralla. Ranskalais-suomalaisen perheen kotikaupunkina on ollut vuorotellen Nizza, Antibes ja Cannes, joten Anu todella tuntee Rivieran rannikon – ja ranskalaisen arjen pyörityksen. Anu on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, ja pitkä yrittäjänura kiinteistö- ja veneilyalalla on tuonut laajan näkemyksen paikallisesta talouselämästä ja kulttuurista. Ranskan Riviera on valloittanut Anun sydämen jo kauan sitten eikä seudulle juurtunut muualle kaipaakaan. Anu auttaa Habisolin ostavia asiakkaita asuntohaaveen toteuttamisessa yhdessä Pauliinan kanssa, kulkee asiakkaiden mukana kohteissa ja kertoo seudulla elämisestä omasta vahvasta kokemuksestaan.

Marjukka Annala

Kartta esiin ja etsimään! Etelä-Saksaan? Ei, etelämmäksi, meren rannalle. Näin Marjukka päätyi ensimmäisen kerran asumaan Rivieralle kymmenisen vuotta sitten. Kaipaus valoon ja lämpöön jäi itämään, ja nyt Marjukka pyörittää Antibesissa rakennusliikettä yhdessä miehensä kanssa. Yrityksen palveluihin kuuluvat remonttien ja saunojen lisäksi remontti- ja sisustussuunnittelu sekä asioidenhoitopalvelu. Koulutukseltaan Marjukka on tradenomi. Aikaansaavalla ja luotettavalla moniosaajalla on pitkä kokemus pankkimaailmasta viestintä- ja markkinointitehtävistä tiedottajan ja tuotepäällikön rooleissa. Habisolissa Marjukan tehtäviin kuuluu markkinoinnin tuki.