Valbonne uudiskohde Esprit Village

Valbonne uudiskohde Esprit Village
Valbonne uudiskohde Esprit Village
Valbonne uudiskohde Esprit Village
Valbonne uudiskohde Esprit Village
Valbonne uudiskohde Esprit Village
Valbonne uudiskohde Esprit Village
Valbonne uudiskohde Esprit Village

Ominaisuudet

Aurinkoinen ilmansuuntaErinomainen kuntoHuikea sijaintiKävelymatka palveluihinParkkipaikka maan allaPuutarha

Kohteen kuvaus

– Huikea sijainti Valbonnen vanhan kaupungin reunalla
– Kaikki palvelut ja huippuravintoloita jalkojen juuressa
– Arvio valmistumisesta: loppuvuosi 2018

Ainutlaatuiselle ja erittäin harvinaiselle paikalle, Valbonnen historiallisen vanhan kaupungin reunalle on rakenteilla uudiskohde Esprit Village. Pittoreskin pikkukylän autottomilla kujilla on ihana vaellella katsellen toinen toistaan houkuttelevampien putiikkien tarjontaa. Useat herkkuravintolat, ruokakauppa, apteekki, vaate- ja sisustuskaupat sekä kerran viikossa järjestettävä monipuolinen tori tarjoavat kaiken, mitä elämiseen voi kaivata. Esprit Villagen asunnot kohoavat todella vain kivenheiton matkan päähän kylän keskusaukiosta. Valbonnesta ajaa Nizzan lentokentälle n. 20 minuutissa.

Esprit Village on pieni kolmekerroksinen, kahdesta rakennuksesta muodostuva taloyhtiö, joka on suunniteltu sopimaan vanhan kaupungin kainaloon. Provencelaishenkinen väritys punaisine seinäsävyineen ja sinisine ikkunaluukkuineen tekevät siitä kodikkaan kohteen. Tontilla on tilaa myös yhteiselle puutarhalle, jossa sypressit ja oliivipuut varjostavat päivänpaahteelta.

Esprit Villageen valmistuu yhteensä 30 asuntoa; yksiötä, kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja. Asuntojen pohjaratkaisuun on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta oleskelutilat olisivat mahdollisimman avarat. Valtaosa asunnoista nauttii kahdesta eri ilmansuunnasta. Avokeittiö lisää tilantuntua ja ikkunat ovat optimaalisen suuret.

Esprit Village tulee olemaan aidattu ja turvallinen taloyhtiö, joka rakennetaan RT2012-laatustandardin mukaisesti. Asunnoista on videopuhelinyhteys alaovelle. Yhteisten tilojen valaistus toimii liiketunnistimella. Parkkipaikat sijaitsevat maan alla, jonne on kulku automaattiportin läpi. Asuntoihin tehdään valmius valokaapeliyhteydelle. Kylpyhuoneet kalustetaan valmiiksi. Keittiön koneet ja kalusteet jokainen asukas ostaa erikseen oman makunsa mukaisena.

Hintaesimerkkejä

Jäljellä vielä kaksioita ja kolmioita:

  • 2h + k alkaen 270 400 € *)
  • 3h + k alkaen 365 700 € *)
  • Parkkipaikka maan alla 20 000 €
  • Autotalli maan alla 25 000 – 32 000 € riippuen koosta

*) Hinnat eivät sisällä keittiön koneita ja kalusteita.

Kysy meiltä saatavuus ja pohjapiirrokset!

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava