Nizza uudiskohde Domaine de Gairaut

Nizza uudiskohde Domaine de Gairaut
Nizza uudiskohde Domaine de Gairaut
Nizza uudiskohde Domaine de Gairaut
Nizza uudiskohde Domaine de Gairaut
Nizza uudiskohde Domaine de Gairaut
Nizza uudiskohde Domaine de Gairaut
Nizza uudiskohde Domaine de Gairaut
Nizza uudiskohde Domaine de Gairaut
Nizza uudiskohde Domaine de Gairaut
Nizza uudiskohde Domaine de Gairaut
Nizza uudiskohde Domaine de Gairaut
Nizza uudiskohde Domaine de Gairaut
Koko 86-214 m² Terassi / Parveke 25-534

Ominaisuudet

GolfHissiHistoriaaKävelymatka palveluihinKuntosaliLuksustasoaMerinäkymäParkkipaikka maan allaPuistoRauhallinenTennisUima-allasVastaanottopalveluYhtiössä talonmies

Kohteen kuvaus

– Luksustaloyhtiö historiallisella merinäkymätontilla
– Uima-allas, tennis, golf-harjoittelu, kuntosali, puutarha, vastaanottopalvelut
– Asunnot ovat valmistuneet

Domaine de Grairaut on hyvin korkeatasoinen uudiskohde, joka rakennetaan Nizzan Gairaut’n kukkulan harvinaisen hienolle paikalle. Tämä 4 hehtaarin tontti on yksi viimeisistä historiallisen idyllisistä koko Rivieralla. Taloyhtiön halki kulkeva vanha roomalainen kävelytie ja sen ympärillä kasvavat oliivi-, sitrus- ja mäntypuut luovat modernien asuntojen asukkaille aitoa vanhanajan ranskalaista tunnelmaa. Oliivipuista teetettävä oma oliiviöljy jatkaa alueen vanhaa perinnettä ja sitruspuiden hedelmät on tarkoitettu asukkaiden nautittaviksi.

Yhtiön halki kulkevat polut ja metsiköt riittävät päivittäiseen lenkkiin tai luonnonhelmassa hengähtämiseen. Tenniskenttä, golf-harjoittelualue, kuntosali ja 25 metriä pitkä, lämmitetty uima-allas tarjoavat lisäaktiviteettia sitä kaipaaville. Tämä nizzalainen asuinalue on arvostettua, eleganttien omakotitalojen valtaamaa, ja heti domainen porttien ulkopuolella on tarjolla peruspalveluita, kuten kaksi hyvää nizzalaista ruokaa tarjoavaa ravintolaa, hotelli, apteekki ja bussiyhteys raitiolinjalle, jolla on helppo kulkea asioille Nizzan ydinkeskustaan. Lähin leipäkauppa, pieni sekatavarakauppa ja Tabac-kioski sijaitsevat n. 1,3 km:n päässä. Lähin gourmet-ravintola sijaitsee n. 3 km:n päässä Faliconin kylällä. Suureen ruokakauppaan ajaa n. 10 minuutissa ja autoreitti ydinkeskustaan kulkee arvokkaan Cimiez’n kaupunginosan halki n. 20 minuutissa.

Kohteeseen on rakenteilla vain 25 luksustason huoneistoa, joista lähes kaikista aukeaa panoraamanäkymät Nizzan yli merelle. Domaine de Gairaut’n keskusplazan ympärille suunniteltuun, harmonisesti ympäristöönsä sulautuvaan viiteen kolmikerroksiseen rakennukseen valmistuu 5 asuntoa jokaiseen. Asunnot ovat 1- tai 2-kerroksisia, 2-4 makuuhuonetta käsittäviä ja 90-205 m2:n suuruisia, joiden terassit suuntutuvat pääaisassa etelään. Yhtiöön tulee myös yksi asunto, jossa voi elää oman sisäänkäyntinsä ja yksityisyytensä vuoksi kuin omakotitalossa.

Asuntojen oleskelutilat ovat suuret ja lasiset liukuovet avautuvat laajalti kadottaen rajan sisä- ja ulkotilojen välillä. Asuntoihin tulvii valoa, mutta ikkunoiden eteen liukuvat säleiköt tuovat varjoa tarvittaessa. Jokaisessa asunnossa on yksi päämakuuhuone, jolla on omat vaate- ja kylpyhuoneensa. Terassit ja pihat ovat optimaalisen suuret taatakseen elämisen yksityisyyden ja mahdollisimman laajan näkymän aina Saint-Jean-Cap-Ferrat’n niemeltä Cap d’Antibes’iin saakka. Viinikellari ja varastotila tekevät laatuelämästä käytännöllistä. Asunnot varustellaan huolella valitulla designilla ja huippulaadukkailla materiaaleilla. Sisustussuunnittelija on asukkaiden käytettävissä pintamateriaalien valitsemisessa ja muutostoiveiden toteuttamisessa.

Asuinalue on aidattu ja vartioitu. Portinvartija toivottaa asukkaat ja kutsutut vieraat tervetulleiksi päiväsaikaan. Vierasautopaikat sijaitsevat lähellä sisäänkäyntiä ja asukkaiden autot pysyvät poissa silmistä maanalaisessa hallissa taaten alueen rauhallisuuden. Uima-allasalue on sijoitettu mahdollisimman kauas asuinrakennuksista takuuaurinkoiseen paikkaan tontilla. Taloyhtiön vastaanottopalvelu auttaa yhtiön asukkaita heidän erinäisten toiveidensa toteuttamisessa.

Tämän luksustaloyhtiön asukkaiden elämänlaatu on viimeisen päälle mietitty ja huoleton ajanvietto turvallisessa ja virikkeellisessä ympäristössä on taattu.

Jäljellä oleva asunto

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi(t) / piha m² Hinta €*)
0. 4h + k 128,90 80,20 + 205,10 1 860 000
*) Hinta sisältää tupla-autotallin maan alla. Keittiökalusteet ja -koneet ostetaan erikseen.

 

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava.