Nizza uudiskohde Le Domaine Serra

Nizza uudiskohde Le Domaine Serra
Nizza uudiskohde Le Domaine Serra
Nizza uudiskohde Le Domaine Serra
Nizza uudiskohde Le Domaine Serra
Nizza uudiskohde Le Domaine Serra
Nizza uudiskohde Le Domaine Serra
Nizza uudiskohde Le Domaine Serra
Nizza uudiskohde Le Domaine Serra
Neliöitä: 38-60 Terassi / Parveke: 8-148

Ominaisuudet

Avoimet näkymätErinomainen kuntoHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetKauniit näkymätKävelymatka palveluihinParkkipaikka maan allaRauhallinen

Kohteen kuvaus

– Avoimet näkymät vehreille kukkuloille ja Alpeille asti
– Luonnonrauhaa lähellä palveluita
– Arvio valmistumisesta: alkuvuodesta 2019

Saint-Pancracen kukkulalle, Nizzan pohjoispuolelle, huikeiden näkymien äärelle, on rakenteilla kaksi eri taloyhtiötä käsittävä kohde, “Les Vues de Pancrace”. Jylhän kukkulanäkymän tarjoava Le Domaine Serra ja upean merinäkymän tarjoava Le Domaine Cicion sijoittuvat meren ja vuorten väliin. Alue on kuuluisa hedelmällisestä maaperästään, jossa on kautta aikain viljelty lähiruokaa kaupunkilaisille. Nizzalaiset tuntevat seudun myös erinomaisista ravintoloistaan. Saint-Pancracen kukkula on tänä päivänä ihanteellinen asuinalue, jossa peruspalvelut ovat lähellä, mutta luonnonrauhaa on vielä jäljellä. Ruokakauppa, leipäkauppa, terveyspalvelut, koulut ja vapaa-ajankeskus sijaitsevat 50-500 metrin säteellä kohteesta. Taloyhtiöltä on lyhyt kävelymatka bussipysäkille, josta pääsee Nizzan ydinkeskustaan. Omalla autolla keskustaan ajaa 10 minuutissa (8 km), lentokentälle 25 minuutissa ja 5 km:n päässä sijaitsevan moottoritieliittymän kautta koko Rivieran houkutukset ovat helposti saavutettavissa.

Le Domaine Serra tulee olemaan pieni, kolmekerroksinen ja 26 asuntoa käsittävä taloyhtiö, jonka asunnot ovat kaksioita tai kolmioita. Oleskelutilat jatkuvat ulos tilavina terasseina tai puutarhoina. Asuntojen pintamateriaalit ovat laadukkaat, asunnoissa on yksilöllinen sähkölämmitys, ikkunaluukut toimivat manuaalisesti, videopuhelimella saa yhteyden alaovelle ja tilavat autopaikat sijaitsevat maan alla. Rakennus on energiatehokas. Asunnoista aukeaa avarat näkymät vehreiden kukkuloiden yli Alpeille asti.

Le Domaine Serran arkkitehti on kiinnittänyt erityistä huomiota asuntojen pohjaratkaisuihin hyödyntäen jokaisen neliön viisaasti. Suuret liukuovet mahdollistavat luonnonvalon pääsyn oleskelutiloihin ja tarjoavat avaran näkymän sisälle saakka. Vastapäisiä taloja ei ole näkymän tiellä ja ylimmän kerroksen terassit on suojattu auringonpaahteelta. Tämä moderni ja korkeatasoinen taloyhtiö tulee kestämään aikaa hyvin.

Jäljellä olevat asunnot

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi(t) m² Ilmansuunta Hinta €*)
1. 2h + k 38 9 luode 234 000
1. 3h + k 58 19 luode 324 000
2. 3h + k 58 20 luode 328 000
2. 3h + k 58 16 luode 334 000
*) Hinnat sisältävät autotallin. Keittiön koneet ja kalusteet ostetaan erikseen. Mahdollista yhdistää pieniä asuntoja suuremmaksi kokonaisuudeksi.

 

Kartta

Kohteen sijainti on suuntaa-antava.