Nizza uudiskohde Le Domaine Cicion

Nizza uudiskohde Le Domaine Cicion
Nizza uudiskohde Le Domaine Cicion
Nizza uudiskohde Le Domaine Cicion
Nizza uudiskohde Le Domaine Cicion
Nizza uudiskohde Le Domaine Cicion
Nizza uudiskohde Le Domaine Cicion
Nizza uudiskohde Le Domaine Cicion
Neliöitä: 24-63 m2 Terassi / Parveke: 8-100 m2

Ominaisuudet

Avoimet näkymätErinomainen kuntoHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetIlmastointiKävelymatka palveluihinMerinäkymäParkkipaikka maan allaRauhallinen

Kohteen kuvaus

– Huikeat merinäkymät Nizzan keskustan yli Välimerelle
– Korkea laatutaso, tilavat terassit
– Arvio valmistumisesta: vuoden 2019 alussa

Saint-Pancracen kukkulalle, Nizzan pohjoispuolelle, huikeiden näkymien äärelle, on rakenteilla kaksi eri taloyhtiötä käsittävä kohde, “Les Vues de Pancrace”. Upean merinäkymän tarjoava Le Domaine Cicion ja jylhän kukkulanäkymän tarjoava Le Domaine Serra sijoittuvat meren ja vuorten väliin. Alue on kuuluisa hedelmällisestä maaperästään, jossa on kautta aikain viljelty lähiruokaa kaupunkilaisille. Nizzalaiset tuntevat seudun myös erinomaisista ravintoloistaan. Saint-Pancracen kukkula on tänä päivänä ihanteellinen asuinalue, jossa peruspalvelut ovat lähellä, mutta luonnonrauhaa on vielä jäljellä. Ruokakauppa, leipäkauppa, terveyspalvelut, koulut ja vapaa-ajankeskus sijaitsevat 50-500 metrin säteellä kohteesta. Taloyhtiöltä on lyhyt kävelymatka bussipysäkille, josta pääsee Nizzan ydinkeskustaan. Omalla autolla keskustaan ajaa 10 minuutissa (8 km), lentokentälle 25 minuutissa ja 5 km:n päässä sijaitsevan moottoritieliittymän kautta koko Rivieran houkutukset ovat helposti saavutettavissa.

Le Domaine Cicion tulee olemaan pieni, kolmekerroksinen ja 26 asuntoa käsittävä taloyhtiö, jossa on erikokoisia asuntoja yksiöistä neljän huoneen huoneistoihin. Oleskelutilat jatkuvat ulos tilavina terasseina tai puutarhoina. Asuntojen pintamateriaalit ja laitteisto ovat korkeatasoisia, ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää, ikkunaluukut toimivat sähköisesti, videopuhelimella saa yhteyden alaovelle ja tilavat autopaikat sijaitsevat maan alla. Rakennus on hyvin energiatehokas. Asunnoista aukeaa hienot näkymät Nizzan keskustan yli Välimerelle.

Le Domaine Cicionin arkkitehti on kiinnittänyt erityistä huomiota asuntojen pohjaratkaisuihin hyödyntäen jokaisen neliön viisaasti. Suuret liukuovet mahdollistavat luonnonvalon pääsyn oleskelutiloihin ja tarjoavat avaran näkymän sisälle saakka. Vastapäisiä taloja ei ole näkymän tiellä ja ylimmän kerroksen terassit on suojattu auringonpaahteelta. Tämä moderni ja korkeatasoinen taloyhtiö tulee kestämään aikaa hyvin.

Jäljellä olevat asunnot

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi(t) m² Ilmansuunta Hinta €*)
2. 2h + k 40 11 luode 228 000
0. 2h + k 42 65 kaakko 276 000
0. 3h + k 60 71 kaakko 398 000
*) Lisäksi autotalli 20 000 €. Keittiön koneet ja kalusteet ostetaan erikseen.

 

Kartta

Kohteen sijainti on suuntaa-antava.