Nizza uudiskohde Esprit City

Nizza uudiskohde Esprit City
Nizza uudiskohde Esprit City
Nizza uudiskohde Esprit City
Nizza uudiskohde Esprit City
Neliöitä 22-61 m2 Terassi / Parveke 2-7 m2

Ominaisuudet

Erinomainen kuntoHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetKävelymatka palveluihinParkkipaikka maan allaPyöravarasto

Kohteen kuvaus

– Nizzan keskustassa arvostettu ja nouseva alue
– Kaikki palvelut ympärillä ja hyvät kulkuyhteydet
– Arvio valmistumisesta: vuoden 2020 alussa

Nizzan sataman taakse, Riquierin kovasti kehittyneelle alueelle on rakenteilla uudiskohde Esprit City. Tämä haluttu ja arvostettu, jopa trendikäs kortteli on rauhallinen, mutta kaikki tarpeellinen on nopeasti saavutettavissa. Kaupat, ravintolat, koulut, puistot ja monet harrastusmahdollisuudet sijaitsevat kävelymatkan päässä. Ratikkalinja 1:llä matka ydinkeskustaan hujahtaa muutamassa minuutissa. Pian valmistuvalla ratikkalinja 2:lla pääsee Nizzan lentokentälle n. 30 minuutissa. Läheiseltä juna-asemalta pääsee Monacon ja Italian taikka Cannesin suuntiin kätevästi. Nizzan sataman, keskuspuiston, vanhan kaupungin tai Château-kukkulan houkutuksiin voi kulkea kävellen. Nizzan kaupunkipyöräpysäkki sijaitsee aivan taloyhtiön nurkilla.

Esprit Cityn arkkitehtuuri sulautuu aitoon nizzalaiskortteliin kauniisti. Elegantin taloyhtiön kuuteen asuinkerrokseen valmistuu huoneistoja yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin. Lähes kaikilla on pieni parveke, joilla voi nauttia Rivieran lempeästä ulkoilmasta vuoden ympäri. Pyöräkellari ja pieni parkkihalli sijaitsevat pohjakerroksessa, josta hissi vie asuinkerroksiin.

Esprit City rakennetaan kestävän kehityksen vaatimuksia noudattaen. Yhtiön saamat sertifikaatit takaavat rakentamisen korkean laadun, energiatehokkuuden ja asuinmukavuuden. Suuret, sähköisillä verhokaihtimilla varustetut tuplaikkunat tuovat asuntoihin valoa, mutta eristävät lämpöä. Asuntojen kylpyhuoneet kalustetaan valmiiksi, mutta keittiön koneet ja kalusteet jokainen ostaa erikseen omien mieltymystensä mukaisina. Pintamateriaalit valitaan rakennuttajan laajasta tarjonnasta.

Jäljellä olevat asunnot

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi m² Ilmansuunta Hinta €*)
1. 2h + k 40,90 6,83 pohjoinen 260 000
1. 2h + k 39,40 7,07 etelä 259 000
2. 3h + k 61,50 5,66 itä 360 000
*) Huom! Lisäksi parkkipaikka maan alla 30 000 €. Keittiön koneet ja kalusteet ostetaan erikseen. Mahdollista yhdistää pieniä asuntoja suuremmiksi kokonaisuuksiksi.

 

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava