Nizza uudiskohde Eleganza

Nizza uudiskohde Eleganza
Nizza uudiskohde Eleganza
Nizza uudiskohde Eleganza
Nizza uudiskohde Eleganza
Nizza uudiskohde Eleganza
Nizza uudiskohde Eleganza
Neliöitä: 42,24 - 83,91 Terassi / Parveke: 7,51 - 69,30

Ominaisuudet

AutotalliErinomainen kuntoHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetIlmansuunta: etelä ja länsiIlmastointiPanoraamanäkymät merellePanoraamanäkymät vuoristoonParkkipaikka maan allaRauhallinenUima-allasVehreät näkymät

Kohteen kuvaus

– Intiimi taloyhtiö, jossa uima-allas ja parkkihalli
– Rauhaisa, arvostettu sijainti ja panoraamanäkymät merelle ja vuorille
– Arvio valmistumisesta: loppusyksy 2019

Halutulle ja vehreällä Corniche Fleurien asuinalueelle, Nizzan länsikukkulalle, rakentuva Eleganza-uudiskohde tulee vastaamaan vaativankin asunnonetsijän toiveisiin. Reilun 10 minuutin ajomatkan päässä Nizzan keskustasta, kuuluisasta Promenade des Anglais -rantakadusta ja lentokentästä sijaitseva kohde on tyyliltään moderni, vaaleaa skandinaavista tyyliä jäljittelevä ja intiimi. Se tulee takaamaan asukkailleen laadukkaan rauhan, kauniit panoraamanäkymät vuorille ja merelle sekä huolettomat kesäpäivät taloyhtiön tyylikkäällä uima-allasalueella, vehreän puutarhan keskellä. Vaikka Eleganza sijaitsee rauhallisella asuinalueella, kaupunkiin vievälle bussipysäkille on vain 350 metriä, ja lähimmät kaupat ja leipomot sijaitsevat reilun kilometrin etäisyydellä. Lähikaupunkeihin sekä Italiaan ja Espanjaan vievälle A8-moottoritielle on vain 8 minuuttia.

Eleganza-uudiskohde rakennetaan vehreälle tontille, etäälle ohikulkevasta tiestä. Yhdestä rakennuksesta koostuva uudiskohde on matala, ja sitä leimaa pelkistetyn tyylikäs muotoilu sekä tilavat, etelään ja länteen avautuvat terassit. Pienikokoisessa uudiskohteessa on vain 20 asuntoa ja kolme kerrosta. Pohjakerroksen asunnoilla on omat puutarhat. Ylimmän kerrosten valtaville kattoterasseille voi halutessaan laittaa vaikka porealtaan. Kaikkien kerrosten ulkotiloista avautuu upeat panoraamanäkymät merelle ja vuorille. Erittäin tyylikäs ja suojattu uima-allas tulee talon takapihalle, kauniin puutarhan keskelle, korotetusti 2. kerroksen kohdalle. Tällä taataan täysi rauha sekä uima-altaalla että asuntojen terasseilla kesäpäivää viettäville asukkaille. Eleganzan kahteen, rakennuksen alla sijaitsevaan autohalliin vievät ajorampit kiertävät terassit ja puutarhat kaukaa, jottei autojen ääni häiritse asukkaita. Etupihan vehreät kukka- ja puuistutukset toimivat lisäksi näköesteinä.

Upea Eleganza rakennetaan matalaenergianormien mukaisesti, ja se tulee täyttämään RT2012-energiatehokkuusmääräykset. Autohallista asuinkerroksiin vievässä hississä on turvakoodi, ja alaovelta on videoyhteys kaikkiin asuntoihin. Väljät ja modernit pohjaratkaisut tuovat asumismukavuutta, ja tilavat etelään ja länteen avautuvat terassit ja puutarhat tuovat asuntoihin luonnonvaloa läpi vuoden. Kaikissa asunnoissa on avokeittiö, jonka koneet ja kalusteet jokainen asukas ostaa omien mieltymystensä mukaisesti. Kylpyhuoneet sen sijaan kalustetaan valmiiksi. Parkkipaikka taloyhtiön autohallissa kuuluu asunnon myyntihintaan.

Jäljellä olevat asunnot

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi(t) m² Ilmansuunta Hinta €*)
1. 3h + k  64,07  7,51 lounas 379 000
3.-4. 3h + k 60,10  26,36 + 45,00 lounas + kaikki 499 000
3.-4. 4h + k 104,13 56,43 + 89,71 lounas + kaikki 945 000
*) Huom! Asunnon hintaan sisältyy autopaikka maan alla. Keittiön koneet ja kalusteet ostetaan erikseen.

 

Kartta

Asunnon sijainti suuntaa-antava