Nizza uudiskohde Easy Life

Nizza uudiskohde Easy Life
Nizza uudiskohde Easy Life
Nizza uudiskohde Easy Life
Nizza uudiskohde Easy Life
Koko 22-64 m² Terassi / Parveke 1-9 m2 Energialuokka A-B

Ominaisuudet

Erinomainen kuntoHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetKaupunkinäkymätKävelymatka palveluihinKorkeatasoinen taloyhtiöParkkipaikka maan alla

Kohteen kuvaus

– Helppoa elämää Nizzan keskustassa
– Korkeatasoinen yhtiö kaikkien palvelujen äärellä
– Arvio valmistumisesta: kesä 2022

Nizzan sataman läheisyyteen valmistuva uudiskohde Easy Life tarjoaa asukkailleen nimensä mukaisesti helpon elämän puitteet. Sijainti Rivieran pääkaupungin sydämessä, jossa ravintolat, kaupat, torit, koulut, huvitukset, harrastukset, ranta ja lentokenttä ovat kätevästi saavutettavissa jalan, polkupyörällä, bussilla tai uuden raitiolinjan ansiosta.

Easy Life rakennetaan ekologisesti ja laadukkaasti, kestävän kehityksen normien mukaisesti. Asunnot ovat energiatehokkaat tuplaikkunoiden ja vahvistetun lämpöeristyksen ansiosta. Myös äänieristykseen, turvallisuuteen ja esteettömään kulkuun on panostettu. Asuntojen suuret ikkunat ja parvekkeiden lasikaiteet päästävät luonnonvalon sisälle. Taloyhtiön tyylikäs ala-aula on laatuasumisen käyntikortti. Parkkipaikat sijaitsevat maan alla, josta on kulku asuinkerroksiin hissillä.

Easy Lifen 1-3 huoneen asuntojen pohjaratkaisut on suunniteltu erityisen helpoiksi sisustaa. Lähes kaikilla asunnoilla on pieni parveke. Poikkeuksellisesti tässä uudiskohteessa keittiöt kalustetaan ja vaatekaappien sisähyllyt ja tangot ovat valmiina*. Kylpyhuonekin luovutetaan kalustettuna. Asukkaat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit rakennuttajan korkeatasoisesta valikoimasta.

*) Keittiön kalustuksen taso on rakennuttajan määrittelemä ja vaihtelee asunnon koon mukaan.  Kodinkoneet on ostettava erikseen.

Jäljellä olevat asunnot:

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi m² Ilmansuunta Hinta €**)
4. 2h + k 42,30 3,20 luode 259 000
4. 3h + k 64,40 4,60 + 2,40 lounas + koillinen 399 000
**) Huom! Parkkipaikka maan alla alk. 35 000 €.

 

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava