Nizza uudiskohde Côté Sud

Nizza uudiskohde Côté Sud
Nizza uudiskohde Côté Sud
Nizza uudiskohde Côté Sud
Makuuhuoneita: 2 Kylpyhuoneita: 1 Neliöitä: 59 Terassi / Parveke: 2,55

Ominaisuudet

Erinomainen kuntoHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetIlmansuunta: etelä ja pohjoinenKävelymatka palveluihinParkkipaikka maan allaSuosittu kortteli

Kohteen kuvaus

– Suositun Libération-korttelin sydämessä,  ratikkamatkan päässä rannasta
– Modernit, ajattomat asunnot, joilla monella parveke etelään
– Arvio valmistumisesta alkuvuosi 2019

Uudiskohde Côté Sud rakennetaan viime vuosina aina vain suositummaksi tulleen Libération-korttelin sydämeen.  Kortteli on kehittynyt ja kehittyy jatkuvasti ja saa lähitulevaisuudessa uuden, entistä eloisamman ilmeen kun entinen ”Gare du Sud” -rautatieasema ympäristöineen uusitaan. Ihan Côté Sud’n naapurissa ovat päivittäiset värikkäät vihannes- ja hedelmämarkkinat, mukavia paikallisia ravintoloita ja Gare du Sud tulevine elokuvateattereineen ja putiikkeineen. Raitiovaunulla pääsee kätevästi keskustaan muutamassa minuutissa ja kävelymatkakin keskustaan on vain parikymmentä minuuttia. Monien mielestä Libération on tänä päivänä yksi Nizzan sympaattisimmista kortteleista, jossa eletään nizzalaisen arkipäivän keskellä.

Côté Sud -uudiskohteeseen tulee 8 kerrosta, sen julkisivu on ajatonta kaupunkiarkkitehtuuria ja rakennuksen sisäänkäynnistä ja yleisistä tiloista tulee tyylikkäät. Asuinmukavuutta lisäävät suuret ikkunapinnat ja eteläisen ilmansuunnan ansiosta Rivieran valo pääsee tulvimaan asuntoihin.

Kohteeseen valmistuu yhteensä 32 huoneistoa – yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja muutama loft-asunto. Useimpien asuntojen olohuoneista on käynti parvekkeelle etelään.  Sälekaihtimet toimivat sähköllä. Asukkaat saavat valita asunnon pintamateriaalit laajasta valikoimasta. Kylpyhuoneet kalustetaan valmiiksi ja niissä on myös pyyhepatterit. Keittiön koneet ja kalusteet jokainen ostaa erikseen omien mieltymystensä mukaisesti. Asunnoista on videopuhelinyhteys yhtiön alaovelle. Yhtiön ovet aukeavat koodilla ja autohallin portti kaukosäätimellä. Kahden makuuhuoneen asunnon ostavalle on varattu myös autopaikka maanalaisessa parkkihallissa, josta pääsee hissillä asuinkerroksiin.

Jäljellä oleva asunto

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi(t) m² Ilmansuunta Hinta €*)
3. 3h + k 59,05 2,55 pohjoinen 325 000
*) Keittiökalusteet ja -koneet ostettava erikseen. Mahdollisuus yhdistää pieniä asuntoja suuremmaksi kokonaisuudeksi. Parkkipaikkoja ei enää jäljellä.

Kartta

Kohteen sijainti on suuntaa-antava.