Nizza uudiskohde Corniche Marine

Nizza uudiskohde Corniche Marine
Nizza uudiskohde Corniche Marine
Nizza uudiskohde Corniche Marine
Nizza uudiskohde Corniche Marine
Nizza uudiskohde Corniche Marine
Nizza uudiskohde Corniche Marine
Neliöitä: 32,50-63,50 m2 Terassi / Parveke: 7,50-63 m2

Ominaisuudet

AutotalliErinomainen kuntoHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetIlmansuunta: lounasKävelymatka palveluihinPanoraamanäkymät merelleRauhallinenUima-allasVehreät näkymät

Kohteen kuvaus

– Rauhallinen, vehreä sijainti Nizzan länsikukkulalla lähellä palveluita
– Upeat panoraamanäkymät merelle ja uima-allas
– Asunnot ovat valmistuneet

Arvostetulle Fabronin kukkulalle, vehreälle ja rauhalliselle asuinalueelle nouseva uudiskohde, Corniche Marine, tulee vastaamaan vaativankin asukkaan toiveisiin. Kauniille, sitruspuiden ympäröimälle tontille rakentuvaa modernia taloyhtiötä täydentää tyylikäs uima-allasalue ja auringonottoterassi. Panoraamanäkymät merelle ja Antibesin niemenkärkeen täydentävät laadukkaiden ja hyväpohjaisten asuntojen viihtyvyyden. Rauhaisasta sijainnistaan huolimatta lähipalvelut ovat aivan jalkojen juuressa; lähikauppaan on matkaa n. 200 metriä, Nizzan keskustaan vievän bussin pysäkki on 100 metrin päässä ja lähin leipäkauppa sekä pizzapaikka ovat vajaan kilometrin säteellä. Nizzan ydinkeskustaan, vanhaan kaupunkiin ja rannoille ajaa noin vartissa, lentokenttä ja lähin iso ostoskeskus, Cap 3000, sijaitsevat noin 10 minuutin ajomatkan päässä.

Corniche Marine on inhimillinen, vain 29 huoneistoa käsittävä ja erittäin laadukas uudiskohde, jonka loistosijainti ja paratiisimainen puutarha-alue takaavat viihtyvyyden läpi vuoden. Nelikerroksinen, vaaleasävyinen rakennus on tyyliltään moderni ja selkeälinjainen, ja takaa intiimiyden jokaiselle huoneistolle ja sen ulkotiloille. Suurin osa terasseista ja parvekkeista avautuu lounaaseen ja tarjoaa upeat panoraamanäkymät merelle – Nizzan enkeltenlahdelta Cap d’Antibesin kauniiseen niemenkärkeen saakka. Talon alla sijaitsevaan autohalliin ajetaan huomaamattomasti rakennuksen sivusta, joten se ei häiritse asukkaiden rauhaa, ei terasseilla eikä uima-altaalla.

Corniche Marine rakennetaan viimeisimpien laatustandardien mukaisesti, ja uudiskohteessa hyödynnetään uusinta rakennusteknologiaa. Muun muassa lämmin vesi saadaan talon katolle asennettavista aurinkopaneeleista, ja lämmitys tulee moderneista, sähköä säästävistä pattereista. Asumismukavuutta lisää moderni hissi, joka kulkee kaksikerroksisesta autohallista kaikkiin asuinkerroksiin. Kaukosäätimellä avautuvat autohallin ovet, alaovien ovikoodit ja videopuhelinyhteys asunnoista takaavat turvallisuuden. Taloyhtiön yleiset tilat suunnitellaan tyylikkäiksi ja sävyltään lämminhenkisiksi, ja asuntojen pohjaratkaisuissa huomioidaan oleskelutilojen avoimuus ja käytännöllisyys. Käynti ulkotiloihin kulkee suurten lasisten liukuovien kautta ja verhokaihtimet toimivat sähköllä keskitetysti. Kylpyhuoneet kalustetaan valmiiksi. Asunnot lämpiävät yksilöllisesti sähköllä ja vesi lämpiää keskitetysti, mutta sen kulutus mitataan yksilöllisesti. Keittiön koneet ja kalusteet jokainen asukas ostaa oman makunsa mukaisena.

Jäljellä oleva asunto:

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi(t) + piha m² Ilmansuunta
Merinäkymä Hinta €*)
1. 3h + k 63,50 7,50 lounas kyllä 404 000

*) Huom! Hinta sisältää autotallin maan alla. Keittiökoneet ja -kalusteet ostetaan erikseen. Mahdollista yhdistää pieniä asuntoja suuremmaksi kokonaisuudeksi.

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava