Nizza uudiskohde Contemplations

Nizza uudiskohde Contemplations
Nizza uudiskohde Contemplations
Nizza uudiskohde Contemplations
Nizza uudiskohde Contemplations
Nizza uudiskohde Contemplations
Nizza uudiskohde Contemplations
Neliöitä: 25-70 m2 Terassi / Parveke: 6-17 m2

Ominaisuudet

AutotalliAvoimet näkymätErinomainen kuntoHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetIlmansuunta: lounasKävelymatka palveluihinKellarivarastoMerinäkymäParkkipaikka maan allaRauhallinenUima-allas

Kohteen kuvaus

– Rauhallinen sijainti Länsi-Nizzan kukkulalla
– Merinäkymiä ja uima-allas
– Arvio valmistumisesta: loppuvuosi 2018

Nizzan Corniche Fleurielle on rakenteilla uudiskohde Contemplations, joka täyttää monen Rivieran-asuntoa etsivän toiveet. Asuinalue on viihtyisä ja rauhallinen, ja monin paikoin voi ihailla merinäkymää. Pikkupalvelut, kuten leipäkauppa, apteekki, pizzeria ja elintarvikekauppa sijaitsevat parin sadan metrin päässä. Bussi kulkee taloyhtiön edestä. Rantaan on matkaa n. 3 km ja Nizzan keskustaan n. 6 km. Lentokentälle ja isoille kaupoille ajaa n. 10 minuutissa. Muutaman kilometrin päässä laaksossa sijaitseva Eco-Vallée on suuren kehityksen alla ja sinne valmistuu lähivuosina paljon uusia kauppoja, toimistoja, työpaikkoja sekä raitiolinja Nizzan keskustaan.

Contemplations nousee korkeatasoisten taloyhtiöiden naapurustoon, hieman etäälle päätiestä, vehreän puutarhan ympäröimälle tontille, jonne istutetaan mm. palmuja ja oliivipuita. Contemplationsin asukkaat voivat virkistäytyä oman pihan uima-altaassa. Viisi asuinkerrosta käsittävä rakennus tarjoaa huoneistoja yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. Monen asunnon ilmansuunta on lounas, jolloin auringosta voi nauttia optimaalisesti ympäri vuoden. Ranskalaisittain laskettuna 1. kerroksesta lähtien lounaaseen suuntautuvista asunnoista on kaunis merinäkymä Cap d’Antibesin suuntaan. Kaikissa asunnoissa on parveke tai terassi.

Contemplations rakennetaan vastaamaan laatutietoisten asukkaiden vaatimuksia. Kohde täyttää RT 2012 -energiatehokkuusmääräykset. Hissi kulkee pohjakerroksen autohallista kaikkiin asuinkerroksiin. Asuntojen pohjaratkaisuissa on huomioitu oleskelutilojen avoimuus ja käynti parvekkeelle kulkee suurten lasisten liukuovien kautta. Verhokaihtimet toimivat sähköllä keskitetysti. Kylpyhuoneet kalustetaan valmiiksi. Asunnot lämpiävät yksilöllisesti sähköllä ja vesi lämpiää keskitetysti, mutta sen kulutus mitataan yksilöllisesti. Asunnoista on videopuhelinyhteys yhtiön alaovelle. Keittiön koneet ja kalusteet jokainen asukas ostaa oman makunsa mukaisena.

Jäljellä olevat asunnot

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi(t) + piha m² Ilmansuunta
Merinäkymä Hinta €*)
2. 3h + k 59,50 8,65 lounas kyllä 382 000
*) Huom! Hinta sisältää parkkipaikan maan alla. Keittiön koneet ja kalusteet ostetaan erikseen.

 

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava.