Le Cannet uudiskohde Clos Eden

Le Cannet uudiskohde Clos Eden
Le Cannet uudiskohde Clos Eden
Le Cannet uudiskohde Clos Eden
Le Cannet uudiskohde Clos Eden
Le Cannet uudiskohde Clos Eden
Le Cannet uudiskohde Clos Eden
Neliöitä 25,23 - 86,36 m2 Terassi / Parveke 11,90 - 218 m2

Ominaisuudet

Erinomainen kuntoHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetKävelymatka palveluihinParkkipaikka maan allaRauhallinenVehreät näkymät

Kohteen kuvaus

– Tasainen kaupunginosa, kaikki palvelut kävelymatkan päässä
– Rauhallinen ja vehreä asuinalue
– Asunnot ovat valmistuneet – joitain jäljellä!

Clos Eden on rakenteilla ”Pikku-Cannesiin” eli Le Cannet’hen, 2 km:n päähän Cannesin keskustasta ja hiekkarannoista, tasaiselle alueelle, jossa kaikki palvelut ovat ympärillä. Clos Eden valmistuu vehreälle tontille, rauhallisen sivukadun varrelle, josta on vain 3 minuutin kävelymatka palveluiden pariin. Clos Edeniltä pääsee myös tiheästi liikennöidyllä bussilinjalla 10-15 minuutissa Cannesin keskustaan, jonne voi myös kävellä reilussa 30 minuutissa. Läheisen moottoritieliittymän ansiosta kulku Nizzan lentokentälle ja muihin Rivieran kaupunkeihin on nopeaa.

Clos Eden muodostuu kolmesta 4-kerroksisesta rakennuksesta, joissa kaikissa on tilava parveke ja joillain oma piha. Kohteeseen valmistuu yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja, jotka suuntautuvat pääosin etelään ja saavat paljon valoa. Kaikkiin asuntoihin kuuluu maan alla sijaitseva autopaikka. Clos Edeniin ei rakenneta uima-allasta, mutta kaupungin uimahalli, joka voidaan kesällä osittain avata ulkoaltaaksi, sijaitsee 800 metrin ja n. 10 minuutin kävelymatkan päässä. Clos Edenin asunnoista ei ole merinäkymää.

Asukkaat voivat valita Clos Edenin asuntojen pintamateriaalit rakennuttajan laajasta valikoimasta. Kylpyhuoneet kalustetaan valmiiksi, mutta vaatekaapit ja keittiön varustukset jokainen ostaa erikseen omien toiveidensa mukaisesti. Olohuoneen verhokaihtimet toimivat sähköisesti. Parkkipaikat autoille ja polkupyörille sijaitsevat maan alla, josta on kulku asuinkerroksiin hissillä. Asunnoista on videopuhelinyhteys alaovelle. Asunnoissa on sähköpatterit ja lämmin vesi lämpiää osittain aurinkopaneeleilla. Clos Edenin asunnot tullaan rakentamaan erittäin energiatehokkaiksi.

Jäljellä olevat asunnot:

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi(t) (+ piha) m² Ilmansuunta Hinta €*)
0. 1h + k 25,99 6,55 + 7,35 pohjoinen 185 000
3. 1h + k 31,08 itä 209 000
1. 2h + k 43,61 8,20 lounas 245 000
*) Parkkipaikka maan alla sisältyy hintaan. Keittiökalusteet ja -koneet ostettava erikseen.

 

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava.