Juan-les-Pins uudiskohde Villa Galice

Juan-les-Pins uudiskohde Villa Galice
Juan-les-Pins uudiskohde Villa Galice
Juan-les-Pins uudiskohde Villa Galice
Juan-les-Pins uudiskohde Villa Galice
Juan-les-Pins uudiskohde Villa Galice
Neliöitä: 42-127 Terassi / Parveke: 9-55

Ominaisuudet

Avoimet näkymätErinomainen kuntoHiekkarantaHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetKävelymatka palveluihinParkkipaikka maan alla

Kohteen kuvaus

– Kätevä sijainti Rivieralla – Nizzan ja Cannesin välissä
– Hiekkaranta, ravintolat, kaupat ja kulkuyhteydet lähellä
– Asunnot ovat valmistuneet

Villa Galice on inhimillisen kokoinen taloyhtiö, joka rakennetaan hyvälle paikalle Juan-les-Pins’n keskustaan. Juan-les-Pins’n pikkukaupunki sijaitsee kätevästi Ranskan Rivieralla, Nizzan ja Cannesin puolivälissä viehättävän Antibesin ja loisteliaan Cap d’Antibes -niemen kainalossa. Juan-les-Pins ylpeilee hienohiekkaisella uimarannalla ja sen keskustassa on lukuisia hyviä ravintoloita ja putiikkeja. Villa Galice sijaitsee omassa rauhallisessa korttelissaan ja samalla lähellä kaikkia palveluja.

Villa Galice tulee olemaan viisi kerrosta käsittävä tasokas yhtiö, jonka asunnot ovat kaksioita, kolmioita ja neljän ja viiden huoneen asuntoja. Jokaisella asunnolla on oma parveke tai terassi, joilla on mahdollisuus nauttia taloyhtiötä ympäröivästä miellyttävästä korttelista. Asuntojen neliöt on käytetty tehokkaasti ja avokeittiö lisää ilmavuuden tuntua. Ylimmän kerroksen asunnoilla on avarat ja aurinkoiset terassit.

Villa Galice rakennetaan viimeisimpiä laatustandardeita noudattaen ja asumismukavuuteen on panostettu. Parkkipaikat sijaitsevat maanalaisessa autohallissa, jonne pääsee hissillä ja hallin portti aukeaa kaukosäätimellä. Asunnoista on videopuhelinyhteys yhtiön alaovelle. Portaikon valot toimivat liiketunnistimella. Asuntojen ovet ja ikkunat ovat ääntä ja lämpöä eristäviä ja ulko-ovet ovat useaan pisteeseen lukkiutuvia turvaovia. Asunnoissa on yksilöllinen lämmitys. Asunnoissa on sähköiset verhokaihtimet, joita voi ohjata keskitetysti. Kylpyhuone kalustetaan valmiiksi. Asukkaat hankkivat keittiön erikseen omien mieltymystensä mukaisesti. Asunnon pintamateriaalit jokainen valitsee rakennuttajan valikoimasta. Autopaikka maanalaisessa autohallissa sisältyy hintaan.

Jäljellä olevat asunnot

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi(t) m² Ilmansuunta Hinta €*)
4. 1h + k 28,64 10,29 etelä 223 000
*) Hinta sisältää autopaikan maan alla. Keittiökalusteet ja -koneet ostettava erikseen.

 

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava.