Juan-les-Pins uudiskohde Le Parc Sainte Hélène

Juan-les-Pins uudiskohde Le Parc Sainte Hélène
Juan-les-Pins uudiskohde Le Parc Sainte Hélène
Juan-les-Pins uudiskohde Le Parc Sainte Hélène
Juan-les-Pins uudiskohde Le Parc Sainte Hélène
Neliöitä: 41,09 - 124,33 m2 Terassi / Parveke: 9,11 - 104,7 m2

Ominaisuudet

AutotalliErinomainen kuntoHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetIlmastointiKauniit näkymätKävelymatka palveluihinParkkipaikka maan allaRauhallinenUima-allasVehreät näkymät

Kohteen kuvaus

– Tasokas kohde Juan les Pin’s keskustassa, lähellä merenrantaa
– Tilavat terassit, kaunis puutarha uima-altaalla, autotalli
– Arvio valmistumisesta: syksy 2019

Le Parc Sainte-Hélène -uudiskohde nousee Juan-les-Pins’n keskustaan, vain muutaman sadan metrin päähän kuuluisista hiekkarannoista, ravintoloista ja keskustan muista palveluista. Juan-les-Pins’n juna-asema on noin vartin kävelymatkan päässä. Palveluiden läheisyydestä huolimatta kohde soveltuu erinomaisesti vehreyttä, omaa rauhaa ja leppoisaa uima-altaalla oleilua arvostavalle. Tasokkuutta tuo kohteen intiimiys, tyylikäs piha-alue ja viimeistelty arkkitehtuuri sekä oma autohalli.

Le Parc Sainte-Hélène  koostuu kahdesta kolmikerroksisesta rakennuksesta, jotka rakennetaan väljästi tilavalle tontille. Rakennusten väliin tulee tyylikäs viheralueen ja auringonottoterassin ympäröimä uima-allas. Tontille tulee jäämään myös kaunis belle epoque -ajasta kertova huvila. Arkkitehtuurisesti kaksioista, kolmioista ja neliöistä koostuvaa uudiskohdetta kuvaa luonnolliset, vaaleat sävyt ja materiaalit, isot liukuovet ja ikkunat sekä tilavat terassit ja puutarhat. Pääosin etelään ja länteen avautuvista ulkotiloista on kauniit, vehreät näkymät. Näiden kautta asuntoihin välittyy runsaasti luonnonvaloa läpi vuoden.

Ajan hengen mukaisesti Le Parc Sainte-Hélène rakennetaan matalaenergianormien mukaisesti, ja se tulee täyttämään RT2012-energiatehokkuusmääräykset. Maan alla olevasta autohallista kulku asuntoihin on turvakoodatulla hissillä. Autotallin ovet avautuvat kaukosäätimellä. Alaovilla on videopuhelin, ja asukkailla on käytössään alaovet avaava kulkukortti. Asuntojen modernit ja avarat tilaratkaisut sekä avokeittiöt tuovat asumismukavuutta ja ilmavuutta. Keittiön koneet ja kalusteet jokainen asukas ostaa omien mieltymystensä mukaisesti. Kylpyhuoneet sen sijaan kalustetaan valmiiksi.

Jäljellä olevat asunnot

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi(t) + piha m² Ilmansuunta Hinta €*)
1. 3h + k 59,56 11,54 lounas 349 000
1. 4h + k 102,48 18,25 kaakko 600 000
*) Huom! Autotalli maan alla alk. 28 000 €. Keittiön koneet ja kalusteet ostetaan erikseen.

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava