Juan les Pins uudiskohde 27 Tanit

Juan les Pins uudiskohde 27 Tanit
Juan les Pins uudiskohde 27 Tanit
Juan les Pins uudiskohde 27 Tanit
Juan les Pins uudiskohde 27 Tanit
Neliöitä: 41-73 Terassi / Parveke: 8-57

Ominaisuudet

AutotalliErinomainen kuntoHiekkarantaHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetKävelymatka palveluihinRauhallinenUima-allas

Kohteen kuvaus

– Vehreä ja rauhallinen kortteli keskustassa, lähellä rantaa
– Pieni uima-allasyhtiö
– Asunnot ovat valmistuneet – yksi jäljellä!

Uudiskohde 27 Tanit vastaa monien toiveita: keskustan palvelut ympärillä, hiekkaranta lyhyen kävelymatkan päässä, rauhallinen asuinalue ja uima-allas taloyhtiössä.

27 Tanit on rakenteilla Juan les Pins’n keskustaan, yksisuuntaisen kadun varrelle, vehreään kortteliin, jossa leipäkauppa palvelee kotikadun päässä. Juan les Pins’n hiekkaranta ja La Pinèden puisto lasten leikkipaikkoineen ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Sekä Antibesin että Juan les Pins’n keskustojen kaupat ja ravintolat tekevät elämän helpoksi. Alueelta on hyvät juna- ja bussiyhteydet koko Rivieran alueelle ja Italian puolelle saakka. Taloyhtiön uima-allas virkistää kesähelteillä ja kaunistaa pihaa.

27 Tanit on pieni 25 asunnon taloyhtiö, jonka asunnoista aukeaa vehreät näkymät ympäristöön. Kuusikerroksisessa rakennuksessa tulee olemaan kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja, joilla kaikilla on parveke, terassi tai oma piha. Valtaosa asunnoista saa aurinkoa talvellakin.

27 Tanitin asunnot täyttävät viimeisimmät rakentamisen laatustandardit ja asuinmukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Hissi kulkee pohjakerroksen parkkihallista asuinkerroksiin. Parkkihallin ovi avautuu kaukosäätimellä. Yhtiön sisäänkäynneissä on videovalvonta. Alaovelta pääsee portaikkoon digikoodilla ja asunnoista on videopuhelinyhteys alaovelle. Portaikon valaistus syttyy liiketunnistimen avulla. Asunnon ulko-ovi on useaan pisteeseen lukkiutuva ja vakuutusyhtiöiden hyväksymä. Asunnon lämmitys ja lämmin vesi ovat asuntokohtaisesti säädettävissä. Asunnoissa on sähköiset verhokaihtimet, joita voi ohjata keskitetysti. Asukkaat voivat valita pintamateriaalit rakennuttajan valikoimasta. Kylpyhuone kalustetaan valmiiksi ja keittiön jokainen ostaa erikseen.

27 Tanit on ollut myyntimenestys ja asunnoista noin puolet myytiin ensimmäisen kuukauden aikana.

Jäljellä olevat asunnot

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi(t) m² Ilmansuunta Hinta €*)
 1. (suomal. 2.) 3h + k 60,14 9,19 + 17,41 lounas 480 000
*) Huom! Hinta sisältää 2 autotallia. Keittiökalusteet ja -koneet ostettava erikseen.

 

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava.