Cannes uudiskohde Secret Garden

Cannes uudiskohde Secret Garden
Cannes uudiskohde Secret Garden
Cannes uudiskohde Secret Garden
Cannes uudiskohde Secret Garden
Cannes uudiskohde Secret Garden
Cannes uudiskohde Secret Garden
Neliöitä: 42-92 m2 Terassi / Parveke: 10-30 m2

Ominaisuudet

HiekkarantaHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetIlmastointiKävelymatka palveluihinParkkipaikka maan allaUima-allas

Kohteen kuvaus

– Hieno sijainti Pointe Croisettella, La Croisette -rantakadun päädyssä
– Uima-allasyhtiö kaupungissa palveluiden ja rannan lähellä
– Asunnot ovat valmistuneet

Secret Garden on rakenteilla arvostetulle Pointe Croisetten alueelle lähelle Palm Beach’n rantaa ja Port Canton kuuluisaa satamaa. Pointe Croisette on rauhallista, tiivistä ja tyylikästä kaupunkialuetta n. 2 km:n päässä festivaalipalatsilta itään. Kaikki palvelut ovat jalkojen juuressa, hiekkarantaan on matkaa n. 200 metriä ja maailmankuulua La Croisette -rantakatua on viehättävä kävellä Cannesin ydinkeskustaan tai vanhan kaupungin ravintoloihin. Myös bussilla pääsee kätevästi ydinkeskustaan muutamassa minuutissa.

Secret Garden on tyylikäs ja moderni kohde, joka käsittää kaksi rakennusta ja – poikkeuksellista keskustan taloyhtiöille – uima-altaan. Kohteeseen valmistuu huoneistoja yksiöistä viiden huoneen asuntoihin, joissa lähes kaikissa on parveke ja joillain oma piha. Ylimmän kerroksen asunnoilla on tilavat terassit, joille on mahdollista sijoittaa vaikka jacuzzi. Kauniit, tämän päivän pintamateriaalit ilahduttavat silmää ja talotekniikka lisää asuinmukavuutta.

Asunnot lämpiävät ja viilenevät ilmalämpöpumpulla. Kaikki ikkunaluukut aukeavat ja sulkeutuvat napinpainalluksella. Asunnoista on videopuhelinyhteys yhtiön alaovelle. Sisääntuloaulan valot toimivat liiketunnistimella. Autopaikat sijaitsevat maan alla, jonne on kulku kauko-ohjattavalla autohissillä. Autohallista on kulku henkilöhissillä asuinkerroksiin. Secret Garden rakennetaan uusimpia rakennusstandardeita noudattaen.

Jäljellä olevat asunnot:

Kerros

Asunto

Asuinala m²

Parveke + piha

Ilmansuunta

Hinta €*)

0. 2h + k 42,31 11,65 + 20,50 etelä 385 000
0. 2h + k 43,13 10,49 + 24 etelä 395 000
*) Hinnat sisältävät autotallin maan alla. Keittiökalusteet ostettava erikseen.

 

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava