Cannes uudiskohde Horizon Bay

Cannes uudiskohde Horizon Bay
Cannes uudiskohde Horizon Bay
Cannes uudiskohde Horizon Bay
Cannes uudiskohde Horizon Bay
Cannes uudiskohde Horizon Bay
Cannes uudiskohde Horizon Bay
Neliöitä: 42-89 Terassi / Parveke: 11-63

Ominaisuudet

Avoimet näkymätErinomainen kuntoHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetIlmansuunta: eteläIlmastointiKävelymatka palveluihinMerinäkymäParkkipaikka maan allaRauhallinenUima-allasVehreät näkymät

Kohteen kuvaus

– Rauhallinen ja vehreä rinnetontti Cannesin keskustan tuntumassa
– Uima-allas ja kattoterassiasunnoista merinäkymä
– Asunnot ovat valmistuneet

Cannesin kukkulalle nouseva Horizon Bay -uudiskohde tarjoaa luonnonrauhaa lyhyen matkan päässä Cannesin keskustan kuuluisasta La Croisette -rantabulevardista, hienohiekkaisista rannoista, festivaalipalatsista ja vanhasta kaupungista. Autolla rantakadulle ajaa 10 minuutissa ja Nizzan lentokentälle puolessa tunnissa. A8-moottoritielle pääsee n. 5 minuutissa. Lähimmät palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Intiimi Horizon Bay rakennetaan viimeisimpien laatu- ja energiatehokkuusstandardien mukaisesti, ja ulkoasultaan se jäljittelee kalifornialaista tyyliä selkeine linjoineen, vaaleasävyisine materiaaleineen, isoine ikkunoineen sekä eksoottisine puupintoineen. Kahdesta erillisestä rakennuksesta koostuvan, kaikkiaan 23 asuntoa käsittävän kokonaisuuden pihapiiriin istutetaan Välimerelle tyypillinen puutarha oliivipuineen, palmuineen ja pinjamäntyineen. Rakennusten välissä sijaitsevaa uima-allasta ympäröi tyylikäs, puupaneloitu, etelään suuntautuva aurinkoterassi.

Rauhan takaa uudiskohteen sijainti vähän liikennöidyn sivukadun varressa tontilla, joka päättyy kaupungin suojelluksi kaavoittamaan viheralueeseen. Rakennusten alle tulee suljettu parkkihalli, jossa on autopaikkoja myös sähköautojen lataukseen sekä lukittu alue polkupyörien säilytykseen.

Horizon Bayn asunnot ovat kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja. Kaikilla asunnoilla on tilava terassi, joista valtaosa suuntautuu etelään. Kulmahuoneistojen terasseilta on pääasiassa näkymät etelään ja itään. Ylimmän kerroksen asuntoihin kuuluu lisäksi kattoterassi, jonne voidaan haluttaessa asentaa poreallas. Kattoterasseilta pilkahtelee myös meri. Asuntojen pintamateriaalivaihtoehdot, joista kukin asiakas voi valita mieleisensä, ovat korkealuokkaisia. Asuntojen avarat ja käytännölliset pohjaratkaisut lisäävät viihtyvyyttä. Kaikkiin asuntoihin tulee ilmastointi ja sähköiset verhokaihtimet. Kylpyhuoneet kalustetaan valmiiksi, sen sijaan keittiöt ostetaan erikseen.

Horizon Bay on laatutietoisen valinta. Siinä yhdistyy luonto yhteen Rivieran halutuimmista kaupungeista.

Jäljellä olevat asunnot

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi(t)  m² Hinta €*)
3. 3h + k 67,20 21 + 26 + 47 510 000
3. 4h + k 88,45 28 + 37 + 55 740 000
*) Lisäksi parkkipaikka 32 000 €. Keittiökalusteet ja -koneet ostettava erikseen.

 

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava.