Cannes Palm Beach uudiskohde Palm Riviera

Cannes Palm Beach uudiskohde Palm Riviera
Cannes Palm Beach uudiskohde Palm Riviera
Cannes Palm Beach uudiskohde Palm Riviera
Cannes Palm Beach uudiskohde Palm Riviera
Cannes Palm Beach uudiskohde Palm Riviera
Cannes Palm Beach uudiskohde Palm Riviera
Cannes Palm Beach uudiskohde Palm Riviera
Cannes Palm Beach uudiskohde Palm Riviera
Koko 30 - 154 m² Terassi / Parveke 11 - 117, m2

Ominaisuudet

AutotalliErinomainen kuntoHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetIlmansuunta: eteläIlmastointiKauniit näkymätKävelymatka palveluihinLuksustasoaPuistoRauhallinen

Kohteen kuvaus

– Luksustason kohde Cannesin keskustassa, kivenheiton päässä merenrannasta
– Tilavat parvekkeet, terassit tai puutarhat
– Arvio valmistumisesta: loppuvuosi 2021

Luksustason uudiskohde Palm Riviera nousee Cannesin aitiopaikalle, maailmankuulun Croisette-bulevardin päätyyn, jossa Cannesin kaupungin hälinä hiljenee, ja vehreät puutarhat leikkivät Azurin sinisen meren kanssa. Kahdesta rakennuksesta koostuva Palm Riviera nauttii siten samanaikaisesti keskeisestä sijainnista, jossa kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä, sekä vehreästä, rauhallisesta ja erittäin elegantista ympäristöstä. Uudiskohteen alle rakennettavasta autotallista on helppo lähteä joko Nizzaan (40 min) tai Mouginsin herkkuravintoloihin ja golf-kentille (20 min), eikä lentoasemallekaan aja kuin puolisen tuntia. Lähimmät hiihtokeskukset ovat vajaan parin tunnin ajomatkan päässä.

Intiimi Palm Riviera koostuu kahdesta kolme- ja neljäkerroksisesta rakennuksesta, joissa on kaikkiaan vain 19 asuntoa. Rakennustyyliä leimaa hillitty, pelkistetty ja ajaton yleisilme. Metalliset terassien kaiteet ja näkösuojat leikkivät auringonvalon kanssa, luoden varjon ja valon taideteoksia niin asuntojen ulkotiloihin kuin sisällekin. Palm Rivieran asuntojen sijoittelussa on kiinnitetty erityishuomiota valoisuuteen ja ulkotilojen maksimaaliseen käyttöön. Puutarhakerroksen asuntoja hemmotellaan sekä katetuilla terasseilla että yksityisillä puutarhoilla. Ylempien kerrosten asunnoilla on väljät terassit. Asuntojen väliin istutetaan välimerellinen puutarha, jossa oliivit, sypressit, palmut ja sitruspuut tarjoavat varjopaikkoja ja makeaa eteläntuoksua. Autohalli tulee toisen rakennuksen alle, ja sinne autot kuljettaa autohissi. Kävelyportti Palm Rivieraan kulkee asuntojen välistä, jossa vehreä puutarha ja vaaleasta kivestä rakennettu kävelypolku luovat kontrastia toisilleen.

Palm Riviera rakennetaan viimeisten energiatehokkuusmääräysten mukaan. Jokaiseen asuntoon sijoitettava lämpöpumppu huolehtii asuntojen lämmityksestä ja viilennyksestä. Käyttömukavuutta lisää keskitetysti toimivat, sähkökäyttöiset ikkunanpimentimet. Asukkaiden turvallisuudesta huolehtii alaovien videopuhelimet sekä turvakoodatut hissit. Uudiskohde on myös kauttaaltaan aidoilla suojattu. Asuntojen pohjaratkaisuja kuvaa moderni väljyys, jossa yhteiset oleskelutilat ja makuuhuoneet ovat intiimiyden takaamiseksi erotettu toisistaan. Isot ikkunat ja avokeittiöt luovat avaruutta oleskelutiloihin ja yhdistävät ne terasseihin ja puutarhaan. Keittiön koneet ja kalusteet jokainen asukas ostaa itse, ja kylpyhuoneet kalustetaan valmiiksi.

Jäljellä olevat asunnot

Kerros Asunto Asuinala m² Parveke tai terassi m² Ilmansuunta Hinta €*)
0. 2h + k 46,70 24,95 + 23,60 länsi 380 000
2. 2h + k 50,60 32,95 pohjoinen + itä 550 000
1. 3h + k 72,95 16,95 länsi 675 000
3. 3h + k 89,70 71,45 länsi -pohjoinen – itä 1 105 000
4. 4h + k 92,80 95,80 länsi -pohjoinen – itä 1 480 000**
3. 4h + k 154,10 118,50 länsi – etelä – itä 2 740 000**
*) Huom! Autotalli kuuluu hintaan. **) Kaksi autotallia. Keittiökoneet ja -kalusteet ostetaan erikseen.

 

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava