Cagnes-sur-Mer uudiskohde Grey Pearl

Cagnes-sur-Mer uudiskohde Grey Pearl
Cagnes-sur-Mer uudiskohde Grey Pearl
Cagnes-sur-Mer uudiskohde Grey Pearl
Cagnes-sur-Mer uudiskohde Grey Pearl
Koko 40-82 m² Terassi / Parveke 8-63 m2 Energialuokka A-B

Ominaisuudet

Aurinkoinen ilmansuuntaErinomainen kuntoHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetKävelymatka palveluihinParkkipaikka maan allaRantaRauhallinen

Kohteen kuvaus

– Keskeinen sijainti Nizzan ja Antibesin välissä
– Rauhallinen alue ja silti lähellä palveluita ja rantaa
– Arvio valmistumisesta: alkuvuosi 2021

Cagnes-sur-Mer’n kaupunkiin, puolimatkaan Nizzasta Antibesiin, on rakenteilla tyylikäs uudiskohde Grey Pearl. Täältä on helpot yhteydet moottoritietä pitkin, bussilla tai junalla minne tahansa Rivieralla. Kaikki tarpeelliset kaupat ja palvelut sijaitsevat kävelymatkan tai lyhyen ajomatkan päässä. Rannalle kävelee alle 10 minuutissa ja Nizzan lentokentälle ajaa 12 minuutissa. Silti Grey Pearlin sijainti pientaloalueella on rauhallinen.

Grey Pearl tulee olemaan nimensä mukaisesti modernin harmaansävyinen helmi. Viisikerroksiseen, kaksi sisäänkäyntiä käsittävään taloyhtiöön valmistuu huoneistoja kaksioista neljän huoneen asuntoihin. Asuntojen oleskelutilojen avaruuteen ja viihtyvyyteen on panostettu. Avokeittiöt luovat tilantuntua ja olohuoneet jatkuvat ulos saakka terasseina, joille on pyritty löytämään parhaat mahdolliset ilmansuunnat. Ylimpien kerrosten asunnoista on avoimia näkymiä, joistain jopa meri pilkahtaa.

Grey Pearl rakennetaan ekoystävällisesti ja energiatehokkaasti uusimpia normeja noudattaen. Ääni- ja lämpöeristykseen sekä esteettömään kulkuun on kiinnitetty erityistä huomiota. Asuinmukavuutta lisäävät sähköiset ja keskitetysti ohjattavat verhokaihtimet sekä portaikon liiketunnistimella syttyvä valaistus. Kaunis ala-aula antaa yhtiöstä viihtyisän vaikutelman. Parkkipaikat sijaitsevat maan alla, josta kuljetaan asuinkerroksiin hissillä. Turvallisuuden tuntua tuovat videopuhelinyhteys asunnoista alaovelle sekä moneen pisteeseen lukkiutuva ovi. Asuntojen kylpyhuoneet kalustetaan valmiiksi, mutta jokainen ostaa keittiön koneet ja kalusteet erikseen oman makunsa mukaisena. Pintamateriaalit valitaan rakennuttajan monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimasta.

Jäljellä olevat asunnot

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi m² Ilmansuunta Hinta €*)
1. 3h + k 62,85 21,90 lounas + pohjoinen 335 000
2. 3h + k 61,50 22,30 lounas + pohjoinen 345 000
*) Huom! Autotalli maan alla alk. 29 000 €, kellarivarasto 6000 €. Keittiön koneet ja kalusteet ostetaan erikseen.

 

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava