Cagnes-sur-Mer uudiskohde Clos Azur

Cagnes-sur-Mer uudiskohde Clos Azur
Cagnes-sur-Mer uudiskohde Clos Azur
Cagnes-sur-Mer uudiskohde Clos Azur
Neliöitä 39-82 Terassi / Parveke 5-74

Ominaisuudet

AutotalliErinomainen kuntoHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetIlmastointiKävelymatka palveluihinParkkipaikka maan allaRantaRauhallinen

Kohteen kuvaus

– Hieno sijainti lähellä rantaa
– Rauhallinen alue ja silti kaikki palvelut lähellä
– Arvio valmistumisesta: syksy 2018

Cagnes-sur-Mer’iin rakennettava Clos Azur on monessakin mielessä poikkeuksellinen: sijainti vain 150 metriä rannasta, pieni kävelytie johtaa merelle suoraan taloyhtiön pihasta, rauhallinen kortteli ja elämän kannalta tärkeät palvelut kävelymatkan etäisyydellä. Asuminen Clos Azurissä antaa mahdollisuuden monella tapaa nauttia Côte d’Azurin viehätyksestä. Ympäröivät talot ovat matalia omakotitaloja, joita kutsutaan “kalastajien taloiksi” johtuen alueen historiasta ja kalastajien asumisesta rannikolla.

Tähän erittäin suositun korttelin taloyhtiöön rakennetaan kaksi pientä ranskalaisittain 2-kerroksista rakennusta, joihin tulee yhteensä 36 asuntoa kaksioista neljän huoneen ja keittiön asuntoihin. Pääosin etelään tai länteen suuntautuvat terassit takaavat optimaalisen valon ja auringonpaisteen. Näkymät ovat harmoniset ja aukeavat ympäröivään omakotitalokortteliin. Taloyhtiö viehättää modernilla arkkitehtuurillaan: harmoninen valkoisen ja harmaan sävyinen julkisivu, suuret horisontaaliset terassit ja lasin ja betonin vaihtelu terassien reunamateriaaleina. Rappukäytävien lasiovet ja asuntojen suuret ikkunat antavat paljon valoa sisätiloihin.

Taloyhtiö tulee olemaan aidattu ja turvallinen. Portilla on videopuhelin ja rappukäytävään pääsee vain koodin avulla. Kaikki parkkipaikat ja autotallit sijaitsevat kellarikerroksessa, mistä pääsee hissillä asuinkerroksiin. Taloyhtiön piha tulee olemaan viihtyisä ja sinne istutetaan mm. palmuja ja oliivipuita.

Rakentamisessa noudatetaan uusimpia ympäristöä suojelevia rakennusmääräyksiä. Asuntojen viimeistely on korkeatasoista: tuplaikkunat, hyvä äänieristys, lämpöpumppu viilentää ja lämmittää, kylpyhuoneet ovat hyvin varusteltuja, ikkunasärmit toimivat sähköisesti, seinät maalataan valkoisiksi ja komeroissa on liukuovet. Laatat voi jokainen valita itse rakennuttajan laajasta valikoimasta ja mahdolliset asunnon muutostyöt voidaan toteuttaa, jos asunnon varaus tehdään riittävän ajoissa.

Jäljellä olevat asunnot

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi(t) m² Hinta €*)
2. 3h+k 65,28 22,21 + 7,36 650 000
2. 4h+k 82,24 74,24 843 000
*) Hinta sisältää autotallin. Keittiökalusteet ja -koneet ostettava erikseen.

 

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava.