Biot uudiskohde Horizon Nature

Biot uudiskohde Horizon Nature
Biot uudiskohde Horizon Nature
Biot uudiskohde Horizon Nature
Biot uudiskohde Horizon Nature
Biot uudiskohde Horizon Nature
Neliöitä 75-118 m2 Terassi / Parveke 271-814 m2

Ominaisuudet

AutotalliGolfPuistoRauhallinenUima-allasVehreät näkymät

Kohteen kuvaus

– Vehreä ja rauhallinen alue keskeisellä paikalla Rivieralla
– Pari- ja erillistaloja omalla uima-altaalla tai ilman
– Talot ovat valmistuneet – joitain jäljellä!

Nizzan ja Cannesin välille, Sophia Antipoliksen teknologiapuiston laidalle, lasinpuhalluksesta tunnetun Biotin kylän alueelle on rakenteilla uudiskohde Horizon Nature. Yhtiöstä on lyhyt ajomatka Biotin keskiaikaiseen vanhaan kaupunkiin, kahdelle viereiselle golf-kentälle ja merenrantaan. Yhtiön läheisyydessä on luonnonsuojelualue, josta lähtee patikointipolkuja. Alueelta pääsee myös bussilla rantaan ja kaupunkiin.

Horizon Nature tulee olemaan korkeatasoinen pari- ja erillistalojen yhtiö, joka rakennetaan aurinkoiselle tontille entisten kasvihuoneiden tilalle, uusien ja tyylikkäiden taloyhtiöiden naapurustoon. Horizon Naturen tontti on kolmen hehtaarin suuruinen ja se suuntautuu lounaaseen. Korkeimmalta kohdalta näkyy pilkahdus merestä ja Biotin vanhasta kaupungista – ympäröivät kukkulat ja luonnonvehreys hallitsevat maisemaa muualta.

Horizon Nature tulee olemaan aidattu ja turvallinen ”domaine”, jonne johtaa kulku sypressipuiden reunustamaa katua pitkin. Yhtiöön valmistuu 36 taloa pengerrettyinä eri tasoille, jotta talot olisivat mahdollisimman suojaisia katseilta. Jokaisella talolla on oma autotalli ja ulkoparkkipaikka.

Perinteiset provencelaiset talot lämpimine väreineen, tiilikattoineen ja ikkunaluukkuineen ovat samantyylisiä, mutta jokainen oma yksilönsä. Taloissa on 2-4 makuuhuonetta, jokaisella on oma piha ja monilla mahdollisuus omaan uima-altaaseen. Horizon Nature täyttää korkeat laatuvaatimukset asuinmukavuuden, turvallisuuden ja energiatehokkuuden suhteen. Asukkaat saavat valita asuntojen pintamateriaalit omien mieltymystensä mukaisesti. Keittiön koneet ja kalusteet ostetaan erikseen.

Jäljellä olevat talot:

  • Talot 4h + k
  • Alkaen 93 m2
  • Puutarha 337 – 593 m2
  • Hinta alkaen 519 000 €
  • Kysy lisää!

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava