Beausoleil uudiskohde Essenciel

Beausoleil uudiskohde Essenciel
Beausoleil uudiskohde Essenciel
Beausoleil uudiskohde Essenciel
Beausoleil uudiskohde Essenciel
Beausoleil uudiskohde Essenciel
Beausoleil uudiskohde Essenciel
Beausoleil uudiskohde Essenciel
Beausoleil uudiskohde Essenciel
Neliöitä 44-153 m2 Terassi / Parveke 8-67 m2

Ominaisuudet

HissiIlmastointiKävelymatka palveluihinLämmitetty uima-allasMerinäkymäParkkipaikka maan allaValokuituyhteys

Kohteen kuvaus

– Ainutlaatuinen sijainti legendaarisen Monacon ruhtinaskunnan yläpuolella
– Poikkeuksellisen hienot panoraamanäkymät ja lämmitetty uima-allas
– Asunnot ovat valmistuneet – pari jäljellä!

Monacon välittömään läheisyyteen, Ranskan puolelle, Beausoleil’n kylään on rakenteilla upea uudiskohde Essenciel. Vehreään rinteeseen rakennettavan 6-kerroksisen taloyhtiön lähes jokaisesta asunnosta aukeaa huikea näkymä Monacon yli merelle. Vieressä kohoaa Monacon uusi, vaikuttava Odéon-pilvenpiirtäjä. Taloyhtiöstä pääsee hissillä tontin alalaitaan, josta on suora kävely-yhteys, noin 15 minuuttia, Monacoon ja lähimmälle hiekkarannalle. Taloyhtion ohi kulkee myös paikallisbussi. Monacon kaikki palvelut, ravintolat ja houkutukset ovat siis aivan käden ulottuvilla.

Essenciel  tulee olemaan luksustaloyhtiö, joka rakennetaan viimeisimpiä laatustandardeita noudattaen. Moderni ja ajaton arkkitehtuuri ja selkeät linjat tekevät kokonaisuudesta tyylikkään ja viihtyisän. Isot ikkunapinnat antavat valoa ja korostavat kaunista näkymää.

Essencieliin valmistuu huoneistoja kaksioista viiden huoneen asuntoihin. Kaikissa asunnoissa on terassi  ja joissakin iso katto tai -puutarhaterassi. Autopaikat sijaitsevat maan alla, josta on kulku asuinkerroksiin hissillä. Asukkailla on mahdollisuus ostaa autopaikka kahdelle autolle. Sähköiset verhokaihtimet ovat ohjattavissa keskusyksiköstä. Asunnoissa on valmiina valokuituyhteys (jokainen asukas valitsee itse oman operaattorinsa).

Taloyhtiön lämmin vesi sekä asunnon lämmitys ja viilennys toimivat keskuslämmitteisesti ilmalämpöpumpulla. Vaatekaappien ovet ja kylpyhuonekalusteet ovat asunnoissa valmiina. Asukkaat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit korkeatasoisesta valikoimasta. Keittiön kaapit ja koneet jokainen asukas ostaa erikseen oman makunsa mukaisesti. Sisustusmateriaalit ovat korkeatasoisia ja rakennuttajan sisustussuunnittelija on valinnut ne tunnetuimpien brändien joukosta.

Taloyhtiössä on lämmitetty ulkouima-allas, joka rakennetaan siten että vesi näyttää sulautuvan takana olevaan Välimereen. Uima-altaan yhteyteen rakennetaan myös pool house. Asuntojen turvallisuus on taattu videovalvonnan ja lukitusjärjestelmän ansiosta.

Jäljellä olevat asunnot

Kerros

Asunto

Asuinala m²

Terassi(t) m²

Ilmansuunta

Näkymä

Hinta €*)

-5 2h+k 55,68 8,89 etelä meri sivuttain 410 000
-2 3h+k 58,78 12,57 etelä meri sivuttain 465 000
*) Lisäksi parkkipaikka maan alla 17 000 – 23 000 € ja kellarivarasto 1500 €. Keittiökalusteet ja -koneet ostetaan erikseen.

 

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava