Antibes uudiskohde Paul Arène

Antibes uudiskohde Paul Arène
Antibes uudiskohde Paul Arène
Antibes uudiskohde Paul Arène
Antibes uudiskohde Paul Arène
Antibes uudiskohde Paul Arène
Antibes uudiskohde Paul Arène
Antibes uudiskohde Paul Arène
Koko 36-151 m² Terassi / Parveke 6,7 - 72 m2

Ominaisuudet

HuippusijaintiHyvät julkiset kulkuyhteydetKävelymatka palveluihinMerinäkymäMyydään kalustettunaPysäköintipaikka vuokrattavissa

Kohteen kuvaus

– Ainutlaatuinen sijainti sataman, uuden keskustan ja vanhan kaupungin välissä
– Näkymät kaupunkiin, satamaan ja merelle
– Asunnot ovat valmistuneet

Antibesin Port Vauban -venesataman, vanhan kaupungin ja uuden keskustan välittömään läheisyyteen, avenue Paul Arènelle on rakenteilla uudiskohde. Tämän taloyhtiön asukkaille kaikki on aivan vieressä: vanhan kaupungin tunnelmalliset ravintolat ja kahvilat, ostosmahdollisuudet ja kulttuurista pitäville esimerkiksi Picasso-museo. Nizzan lentokentälle ajaa puolessa tunnissa ja lentokenttäbussin pysäkillekin on lyhyt kävelymatka.

Taloyhtiö muodostuu yhdestä 4-kerroksisesta talosta. Rakennuksen neutraali väritys ja modernit linjat sulautuvat kauniisti ympäröivään urbaaniin miljööseen. Näkymät ovat joko kaupunkiin, satamaan, merelle tai vuorille. Huoneistovalikoimassa on 2-4-huoneen asuntoja ja osassa huoneistoja on terassi. Lisäksi tarjolla on upea kaksikerroksinen kattohuoneisto, jonka terassilta avautuu henkeäsalpaavat panoraamanäkymät satamaan, merelle, kaupunkiin ja vuorille. Kattohuoneistoon kuuluu kolme tilavaa terassia grillausmahdollisuuksineen ja poreammeineen. Parkkipaikkoja ei rakenneta talon alle, mutta noin 50 metrin päässä sijaitsevasta pysäköintihallista voi halutessaan vuokrata tai ostaa oman paikan.

Taloyhtiön kodit rakennetaan nykyajan vaatimukset huomioiden. Turvallisuus on otettu taloyhtiössä huomioon: taloyhtiön alaovelta on videoyhteys asuntoihin. Asunnoissa on tämän päivän varustelutaso. Kylpyhuoneet ja keittiöt kalustetaan valmiiksi, joten asunnot luovutetaan asukkaille täysin valmiina ja muutenkin kalustettuina – avaimet käteen.

Jäljellä olevat asunnot

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi m² Ilmansuunta Näkymä Hinta €
1. 2h + k 36,75 itä kaupunki 318 000
1. 3h + k 47,11 etelä/itä kaupunki/satama/meri 424 000
2. 3h + k 50,61 etelä/itä kaupunki/satama/meri 450 000
3. 3h + k 50,00 etelä/itä kaupunki/satama/meri 477 000
1. 4h + k 78,11 9,75 etelä kaupunki 725 000

 

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava.