Antibes uudiskohde l’Oliveraie de Saint-Jean

Antibes uudiskohde l’Oliveraie de Saint-Jean
Antibes uudiskohde l’Oliveraie de Saint-Jean
Antibes uudiskohde l’Oliveraie de Saint-Jean
Antibes uudiskohde l’Oliveraie de Saint-Jean
Antibes uudiskohde l’Oliveraie de Saint-Jean
Neliöitä: 24-105 m2 Terassi / Parveke: 8-82 m2

Ominaisuudet

AutotalliAvoimet näkymätErinomainen kuntoHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetKävelymatka palveluihinMerinäkymäRauhallinenUima-allas

Kohteen kuvaus

– Rauhallinen ja vehreä sijainti Antibesin keskustan läheisyydessä
– Kaunis meri- ja/tai vuoristonäkymä ja uima-allas
– Asunnot ovat valmistuneet

Antibesin keskustan tuntumaan nouseva l’Oliveraie de Saint-Jean täyttää vaativankin asukkaan toiveet. Uudiskohteen upea sijainti meren ja vuorten välissä, vehreillä ja avarilla merialppinäkymillä antaa erinomaiset puitteet sekä loma- että vakituiseen asumiseen. Asuinalue sijaitsee noin 2 kilometrin päästä Antibesin keskustasta, rautatieasemasta, rannoista sekä A8-moottoritiestä. Puolen tunnin säteellä sijaitsee kymmenen golf-kenttää ja Nizzan lentokentälle ajaa noin 25 minuutissa. Lähin ostoskeskittymä, josta löytyy pieni ruokakauppa, leipomo, liha- ja vihanneskaupat sekä pankkiautomaatti, sijaitsee noin kilometrin päässä. Lähin bussipysäkki Antibesin keskustaan sijaitsee taloyhtiön edessä.

L’Oliveraie de Saint-Jean koostuu kahdesta viisikerroksisesta rakennuksesta, joista toisen alakertaan tulee automaattiportilla varustettu parkkihalli. Kulku halliin johdetaan rakennusten sivusta, jottei se riko kaunista näkymää eikä asukkaiden rauhaa. Tontille istutetaan välimerelliselle ilmastolle tyypillisiä puita ja kasveja tuomaan vehreyttä ja väriä. Asumismukavuutta lisää uima-allas, jota ympäröivä, etelään suuntautuva auringonottoalue kylpee valossa koko päivän. Tämä uudiskohde tarjoaa asuntoja yksiöstä 4 huoneen kokonaisuuksiin. Jokaisessa asunnossa on joko terassi tai oma piha, joista osasta avautuu kauniit panoraamanäkymät joko Välimerelle tai Merialpeille.

L’Oliveraie de Saint-Jean rakennetaan matalaenergianormien mukaisesti, ja se täyttää RT2012-energiatehokkuusmääräykset. Molempien rakennusten hisseissä on turvakoodit ja ne vievät autotallista kaikkiin asuinkerroksiin. Asunnoista on videopuhelinyhteys alaovelle, ja verhokaihtimet toimivat sähköisesti. Asumismukavuutta lisää olohuoneen väljyys sekä avokeittiö. Rakennuttajan pintamateriaalivalikoima koostuu korkealuokkaisista ja tyylikkäistä vaihtoehdoista, joista asiakas voi valita mielensä kokonaisuuden. Kylpyhuoneet toimitetaan täysin kalustettuina ja niihin asennetaan myös pyyhepatteri. Keittiökalusteet ja -koneet ostetaan erikseen.

Jäljellä oleva asunto

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi(t) + piha m² Ilmansuunta
Merinäkymä Hinta €*)
0. 2h + k 48,10 12 + 21 etelä ei 289 000
*) Huom! Lisäksi autotalli 26 000 €. Keittiökalusteet ja -koneet ostetaan erikseen.

 

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava.