Antibes uudiskohde Le Panoramic

Antibes uudiskohde Le Panoramic
Antibes uudiskohde Le Panoramic
Antibes uudiskohde Le Panoramic
Antibes uudiskohde Le Panoramic
Antibes uudiskohde Le Panoramic
Neliöitä 41,59-83,96 Terassi / Parveke 8,40-93,60 Yhtiövastike Ei tiedossa Kiinteistövero Ei tiedossa Energialuokka Ei tiedossa

Ominaisuudet

AutotalliErinomainen kuntoHissiIlmastointiKauniit näkymätKävelymatka palveluihinMerinäkymäPuistoUima-allas

Kohteen kuvaus

– Moderni uudiskohde lähellä Antibesin palveluja, vehreässä ympäristössä
– Isot puutarhat ja terassit merinäkymällä, parkkihalli
– Asunnot ovat valmistuneet

Le Panoramic rakennetaan halutulle asuinalueelle Antibesin keskustan pohjoispuolelle, vehreään ja rauhalliseen ympäristöön. Kohde tulee kävelymatkan päähän lähimmistä palveluista, ja Antibesin keskustaan ja sen kauniille hiekkarannoille ajaa noin vartissa. Cannesiin, Nizzaan ja Grasseen ajaa vajaassa puolessa tunnissa. Le Panoramic nousee vehreälle, palmujen ja Himalajan mäntyjen varjostamalle tontille. Rakennus rakennetaan etäälle ohikulkevasta tiestä, ja suurin osa parvekkeista katsoo itään ja/tai etelään. Tyylikäs uima-allas auringonottoterasseineen tulee rakennuksen länsipuolelle, jotta taataan rauha kaikille asukkaille, niin terasseilla ja puutarhassa kuin uima-altaalla. Jokaiseen asuntoon kuuluu suljettu autotalli taloyhtiön maanalaisessa parkkihallissa.

Rakennustyyliltään Le Panoramic on länsimaisen pelkistetty ja moderni, ja värimaailmaltaan rakennuksen ulkopinnat heijastelevat valkoisen ja harmaan eri sävyjä. Terassien kaiteet ovat tummennettua lasia, ja se korostaa ilmavaa ja kevyttä yleisvaikutelmaa. Avaruus ja väljyys kuvaa niin taloyhtiön yhteisiä tiloja kuin asuntojakin. Puutarhasuunnittelussa on kiinnitetty huomiota toisaalta toimivuuteen, toisaalta maksimaalisen intiimiyden saavuttamiseen niin jokaiseen asuntoon kuin uima-allasalueelle. Le Panoramicin mottona on, että asukas rentoutuu ja unohtaa kaupungin hälinän heti taloyhtiön portista sisään astuessaan. Samaa tunnelmaa on haettu asunnoissakin. Ilmavat ja toimivat pohjaratkaisut, isot puutarhaan ja terasseille lasiovet sekä avokeittiöt luovat rentoa tunnelmaa. Tasokkuutta tuo korkeatasoiset pintamateriaalit, sähköllä keskitetysti toimivat sälekaihtimet sekä ilmalämpöpumput, jotka lämmittävät tasaisesti talvella ja viilentävät sopivasti kesällä. Kaikkien asuntojen ulkotiloista avautuu kauniit vehreät merimaisemat.

Le Panoramic rakennetaan vastaamaan RT2012-energiatehokkuusmääräyksiä. Autohallista kulku asuntoihin on turvakoodatulla hissillä. Autotallin ovet avautuvat kaukosäätimellä. Kävelyportilla ja alaovella on videopuhelimet, ja asukkaille ovet avautuvat kulkuluvalla. Asukkailla on mahdollisuus vaikuttaa sisäpintojen ratkaisuihin, ja kukin ostaa haluamansa keittiönkoneet ja -kalusteet erikseen. Kylpyhuoneet sisustetaan valmiiksi. Asuntojen hintoihin sisältyy yksi autotallipaikka, toinen on ostettavissa lisämaksusta. Asuntoja on myös mahdollista yhdistellä toisiinsa.

Jäljellä oleva asunto

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi ja puutarha m² Ilmansuunta Hinta €*)
1. 3h + k 62,49 13,65 itä 445 000
*) Lisäksi parkkipaikka maan alla 15 000 €. Keittiökoneet ja -kalusteet ostetaan erikseen.

 

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava