Antibes uudiskohde Home Blue

Antibes uudiskohde Home Blue
Antibes uudiskohde Home Blue
Antibes uudiskohde Home Blue
Antibes uudiskohde Home Blue
Antibes uudiskohde Home Blue
Neliöitä: 24-111 Terassi / Parveke: 7,5-30

Ominaisuudet

AutotalliErinomainen kuntoHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetIlmansuunta: itäKävelymatka palveluihinMerinäkymäRauhallinenUlkoparkkipaikka

Kohteen kuvaus

– Näkymät merelle ja Fort Carré -linnakkeelle
– Rauhallinen asuinalue lähellä palveluita
– Asunnot ovat valmistuneet

Home Blue on inhimillisen kokoinen, moderni taloyhtiö, joka on rakenteilla Antibesin rinteelle, kauniiden merinäkymien äärelle. Alueelta on matkaa Antibesin rautatieasemalle ja satamaan n. 2 km, ydinkeskustaan 2,5 km ja vanhaan kaupunkiin n. 3 km. Bussit kulkevat keskustaan läheltä ja n. 500-1000 metrin säteellä on lähimmät kaupat ja pikkupalvelut. Moottoritieliittymä on 3 km:n päässä ja Nizzan lentokentälle ajaa n. 25 minuutissa.

Home Blue muodostuu vain 17 asunnosta, jotka suuntautuvat itään merelle Fort Carré -linnakkeen suuntaan. Suomalaisittain 4-kerroksiseen rakennukseen valmistuu yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja. Joitain asuntoja on mahdollista yhdistää isommaksi kokonaisuudeksi saatavuuden mukaisesti. Meri näkyy suomalaisittain laskettuna 2. kerroksen (ransk. 1. kerros) asunnoista lähtien. Merinäkymä on terassien lisäksi myös olohuoneista ja keittiöistä.

Homen Bluen rauhallinen ja vehreä tontti sijaitsee etäällä tiestä, naapurirakennusten suojassa. Aidatulla tontilla on tilaa taloyhtiön yhteiselle puutarhalle. Pohjakerroksen asunnoilla on oma pieni piha. Yksiötä suuremmilla asunnoilla on kaksi parkkipaikkaa, yksi maan alla ja yksi maan päällä. Joidenkin asuntojen maanalainen parkkipaikka on suljettava ja tilava autotalli, johon mahtuu auton lisäksi moottoripyörä tai 2 polkupyörää. Yksiöillä on vain ulkoparkkipaikka.

Kohde rakennetaan viimeisiä normeja ja laatustandardeita noudattaen, asuinmukavuus ja energiatehokkuus huomioiden. Hissi kulkee autohallista asuinkerroksiin. Kylpyhuoneet varustetaan valmiiksi, mutta keittiökaapit ja -koneet jokainen asukas tilaa erikseen omien mieltymystensä mukaisina. Asunnot ja lämmin vesi lämpiävät kaasulla. Ylimmän kerroksen asuntoihin asennetaan lämmittävä ja viilentävä ilmalämpöpumppu. Asukkaat valitsevat asuntojen pintamateriaalit rakennuttajan valikoimasta.

Jäljellä olevat asunnot

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi(t) + piha m² Ilmansuunta
Näkymä Hinta €*)
1. 3h + k 63,20 10,5 itä meri 345 000
3. 4h + k 110,00 30,0 itä meri 795 000
 *) Lisäksi parkkipaikka maan alla 20 000 €, autotalli 25 000 €.  Huom! Keittiökalusteet ja -koneet ostettava erikseen.

 

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava.