Antibes uudiskohde 38 Foch

Antibes uudiskohde 38 Foch
Antibes uudiskohde 38 Foch
Antibes uudiskohde 38 Foch
Antibes uudiskohde 38 Foch
Neliöitä: 41-105 m2 Terassi / Parveke: 7-42 m2

Ominaisuudet

Erinomainen kuntoHissiHyvät julkiset kulkuyhteydetIlmansuunta: etelä ja länsiIlmansuunta: pohjoinen ja itäIlmastointiKaupunkinäkymätKävelymatka palveluihinParkkipaikka maan alla

Kohteen kuvaus

– Loistava sijainti Antibesin ydinkeskustassa
– Intiimi ja tyylikäs kohde, jossa autohalli
– Arvio valmistumisesta syksy 2020

Antibesin ydinkeskustaan, lähelle kaikkia palveluja, kuuluisia hiekkarantoja, vanhaa kaupunkia sekä Juan les Pins’a nouseva 38 Foch on moderni ja intiimi uudiskohde, joka vastaa helppoa kaupunkiasumista etsivän toiveisiin. Uudiskohde on lyhyen kävelyetäisyyden päässä muun muassa Antibesin Salis-hiekkarannasta, kauniista Cap d’Antibesin niemenkärjestä sekä vanhan kaupungin hienoista ravintoloista. Bussit kulkevat kohteen edestä ja juna-asemallekin on vain muutaman minuutin matka. Myös autolla liikkuminen on helppoa, sillä 38 Foch’n kellariin tulee autohalli, josta voi halutessaan ostaa joko yhdelle tai kahdelle autolle parkkipaikan.

Kaikkiaan kuusi kerrosta ja 16 asuntoa käsittävä kivirakennus on sävyltään vaalea, jolle leimaa-antaa isot ikkunaovet sekä väljät parvekkeet ja terassit. Maitolasiset kaiteet ja tummat koristelistat tuovat tyylikästä kontrastia muuten luonnonväriseen julkisivuun. Kadun ja pohjoisen puolelle tulee muutamia liikehuoneistoja. Yläkerrokset sekä etelään ja länteen avautuva sisäpihan puoli varataan yksityisasunnoille. Sekä kadun puolen parvekkeilta että sisäpihan terasseilta on kauniit kaupunkinäkymät. Ylimmän kerroksen kahdella asunnolla on lisäksi yksityiset kattoterassit, joilta on esteetön näkymä kaupungin yli aina merelle asti. Maanalaiseen autohalliin tulee sekä yhden että kahden auton parkkipaikkoja, ja tänne on kulku rauhalliselta kadulta, sisäpihan puolelta.

38 Foch rakennetaan matalaenergianormien mukaisesti, ja se tulee täyttämään RT2012-energiatehokkuusmääräykset. Turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota; Autohallista asuinkerroksiin vievässä hississä on turvakoodi, ja alaovelta on videoyhteys kaikkiin asuntoihin. Asunnoissa on avarat pohjaratkaisut ja käytännöllisyyttä lisää avokeittiö. Keittiön koneet ja kalusteet jokainen asukas ostaa omien mieltymystensä mukaisesti. Kylpyhuoneet sen sijaan kalustetaan valmiiksi.

Hintaesimerkkejä

Kerros Asunto Asuinala m² Terassi(t) m² Ilmansuunta Hinta €*)
3. 2h + k 47,26 7,15 luode 312 000
3. 3h + k 69,51 10,69 lounas 582 000
5. 4h + k 103,40 35 + 4 + 115 lounas 1 316 000
*) Huom! Parkkipaikka maan alla 25 000 – 35 000 €. Keittiön koneet ja kalusteet ostetaan erikseen.

 

Kartta

Asunnon sijainti on suuntaa-antava