Entä Espanjan Costa Blanca?

Habisolia on vuosikausia kosiskeltu tarjoamaan asuntoja muualtakin kuin Ranskan Rivieralta, mutta kokonaisvaltainen palvelukonseptimme ei ole yltänyt muualle – emmekä ole huomanneet muiden alueiden valtteja. Kunnes nyt.

Espanjan Costa Blanca tarjoaa varsin kilpailukykyisen vaihtoehdon Ranskan Rivieran asunnoille erityisesti ilmaston, harrastusmahdollisuuksien sekä asuntojen ja elämisen hintatason suhteen.

Meren ja vuoriston yhdistelmä muodostaa alueelle mikroilmaston, jossa talvet ovat leudommat ja kesät raikkaammat kuin muualla Espanjassa. Costa Blancaa ei olla rakennettu täyteen, ja uudisrakentamisen laatutaso on korkea. Läsnä oleva luonto mahdollistaa vesi- ja vuoristourheilulajien harrastamisen, ja golfia ja tennistä voi pelata kaikkialla. Alueen tunnetuimpia kaupunkeja ovat mm. Alicante, Torrevieja, Orihuela, Cartagena ja Murcia, sekä luonnonihme Mar Menor.

Teemme yhteistyötä Costa Blancalla yli 20 vuotta suomalaisia palvelleen välitystoimiston kanssa, jonka toimintamalli ja arvomaailma ovat samanlaiset kuin meidän: asiakkaan toiveet kuunnellaan huolellisesti, parhaat asunnot etsitään laajasta tarjonnasta, näytöillä kuljetaan yhdessä, monimutkainen asuntokauppaprosessi selostetaan tarkasti ja asiakasta tuetaan joka vaiheessa, myös kauppojen synnyttyä. Ja kaikki tämä suomeksi, luotettavasti ja tehokkaasti.

Löydät Espanjan asuntotarjontamme ja lisätietoja palvelustamme täältä:

espanja.habisol.com

 

Tutustu seutuun kartalla