Ranskan Rivieran asuntokauppa esillä Sijoitus-Invest-tapahtumassa 30.11. ja 1.12.2016

Ranskan Rivieran asuntokauppa esillä Sijoitus-Invest-tapahtumassa 30.11. ja 1.12.2016

Sijoitus omaan asuntoon Rivieralla tai Provencessa on sijoitus omaan ja perheen hyvinvointiin, josta voi vuokratulon, arvonnousun tai veroedun vuoksi tulla tuottoisa.

Tervetuloa tapaamaan meitä ranskalaisen asuntokaupan asiantuntijoita Sijoitus-Invest-tapahtumaan Messukeskukseen 30.11.-1.12.2016 Habisolin osastolle nro 40.

Esittelemme asuntovaihtoehtoja Ranskan Rivieralla ja kerromme ranskalaisen asuntokaupan erikoisuuksista, verotuksen kiemuroista ja seudulla elämisestä.

Osastollamme ovat mukana:
– Asianajaja Tarja Luoma, paikalla koko messujen ajan. Luoma on Suomen ja Ranskan välisten lakiasioiden erikoisasiantuntija, jolla on vankka kokemus mm. Ranskaan liittyvissä perintö- ja testamenttiasioissa, jäämistösuunnittelussa ja edellisiin liittyvissä verokysymyksissä sekä juridisissa ongelmatilanteissa. www.luomalegal.fi

– Nizzalainen notaari, paikalla ke 30.11. klo 15-18 ja to 1.12. klo 10-12 ja 14-16. Notaari on Ranskassa julkinen virkamies ja juristi, joka vastaa asuntokaupan juridiikasta ja opastaa kiinteistö-, perhe-, omaisuus- ja vero-oikeudellisissa asioissa. Notaarimme puhuu sujuvaa englantia.

Bienvenue!
Habisol Oy

Lisää tietoa tapahtumasta ja rekisteröityminen osallistujaksi: sijoitusinvest.messukeskushelsinki.fi
P.S. Samaan aikaan saman katon alla myös Slush-startup-tapahtuma!